ЗВІТ ГОЛОВИ ОТГ МАРІЇ ЛЯХ

Дата: 14.02.2020 09:27
Кількість переглядів: 332

#Звітиголови
ФАНТАСТИЧНА ЦИФРА ДЛЯ СЕЛА
Так про видатки із бюджету Студениківської ОТГ на потреби села Козлів сказав його староста Григорій Миколайович Кобялко під час спільного звіту голови громади та депутатів. Бо справді у цьому році на потреби сільської громади витрачено майже три мільйони (2 млн.706 тис. грн.) - це кошти на асфальтування вулиць, ремонт ФАПу, заміну вікон у клубі, вбрання сцени, забезпечення музичною апаратурою, новий баян керівнику колективу та костюми учасникам художньої самодіяльності, встановили відеоспостереження, відремонтували вуличне освітлення, облаштували ритуальне приміщення на місцевому кладовищі. У планах цього року асфальтування вулиць Жулі та Майдан. «Я закликаю жителів залишатися на селі, а ми будемо робити все для того, щоб забезпечити комфортними умовами життя і по можливості роботою», - підсумував Григорій Миколайович.
Також зі звітом про свою роботу виступила депутат сільської ради Лариса Василівна Сєдіна. Серед пропозицій до реалізації насамперед бювет, який буде забезпечувати якісною питною водою жителів села. Також до планів облаштування вулиць додалися цілий ряд інших вулиць, з тим, щоб впродовж п’яти наступних років заасфальтувати всі вулиці села.
Про роботу громади у 2019 році звітувалася голова громади Марія Олександрівна Лях. Звіт голови у повному обсязі буде оприлюднено на сайті громади. Марія Олександрівна розповіла про чотири основні пріоритети громади: освіту, медицину, інфраструктуру та безпеку. «Сьогодні ми самодостатня громада, яка може реалізувати багато успішних проектів за умови єдності та підтримки, бо громада, як родина, де всі повинні бути заодно».
Головне питання що турбувало жителів – це продаж права оренди на 60 гектарів землі, яка, на жаль, перебуває у відання Держгеокадастру і громада не могла вплинути на цей процес, її придбав один із фермерів Переяслав-Хмельницького району. Також порушувалися питання облаштування водойм та незаконної вирубки лісу.
Найголовніше, практично не реальне питання, яке хотіли б бачити жителі у своєму селі, – це стоматологічний центр. Взяти на себе це питання пообіцяв директор Групи компаній «Нива Переяславщини» Віталій Шакель: «Готуємо документацію для будівництва заводу, тому від себе хочемо зробити вагомий подарунок громаді села і це буде невеликий стоматологічний центр із кабінетом протезування та стоматології. Щоб жителям громади були знижки, а решта будуть обслуговуватись на ринкових умовах. Також ми своїми силами зробимо ремонт приміщення за всіма вимогами».
Роботу голови, депутатського корпусу, виконкому та старости Студениківської громади жителі села оцінили на 12 балів. Найвищу оцінку від глядачів також отримали артисти, учасники вокального колективу «Любисток» села Соснова, для яких це був надзвичайно вдалий дебют. Шаленими оплесками вітали глядачі і юних учасників хореографічного колективу «Пульс» села Соснова. Нові пісні подарував і улюбленець жителів народний колектив «Осіннє золото». А спільне виконання фінальної пісні «Моя рідня» колективами «Любисток» та «Осіннє золото» стало чудовим заключним акордом свята. Нехай росте і розвивається громада і завжди буде про що звітуватися владі!

Світлина від Студениківська об'єднана територіальна громада.

Світлина від Студениківська об'єднана територіальна громада.

Світлина від Студениківська об'єднана територіальна громада.

Світлина від Студениківська об'єднана територіальна громада.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь