ЗВІТ ГОЛОВИ ОТГ МАРІЇ ЛЯХ. Студеники

Дата: 15.02.2020 11:06
Кількість переглядів: 816

МИ ГОТОВІ ПРАЦЮВАТИ НА МОЛОДЬ І МАЙБУТНЄ
У звіті голови Студениківської ОТГ брали участь вісім депутатів громади від Студеників, головний лікар ОТГ, керівник КП «Господар», керівник базового господарства громади ПРАТ «Переяславський ЕКХП» О.В.Ярощук.
Секретар Студениківської сільської ради Ніна Григорівна Стрижак зазначила, що загальна відвідуваність депутатами засідань по громаді склала 68 % , а депутатів від Студеників – 83%. «У селі Студеники станом на 1 січня 2020 року проживає 1455 осіб, У господарствах жителів утримується 72 голови ВРХ, 281 свиней і навіть 97 бджолосімей», - зазначила секретар.
Про досягнення у розвитку інфраструктури села розповів заступник голови сільської ради Микола Михайлович Гудзь. Всього на розвиток інфраструктури села використано 10,3 мільйона гривень: асфальтування вулиці Переяславська з облаштуванням тротуару, поточний ремонт доріг – майже мільйон, ремонт Амбулаторії -784 тисячі, також проведено частковий ремонт Будинку культури, дошкільного закладу «Малятко», проведено заміну котлів у закладах бюджетної сфери, значний обсяг робіт проведено КП «Господар», 44 особам надано одноразову матеріальну допомогу.
Питання жителів стосувалися водозабезпечення, відстійника колишнього банно – прального комбінату, асфальтування вулиць.
Звіт голови ОТГ Марії Олександрівни Лях стосувався усіх аспектів життєдіяльності громади. Основні цифри звіту будуть подані у окремому матеріалі. «Демографічну ситуацію у громаді може покращити тільки молодь і ми готові для цього брати участь у будь-яких державних програмах із молодіжного кредитування житла, працювати на молодь і майбутнє»
Головний лікар громади Вікторія Кормишева запросила жителів щовівторка та щочетверга із 08.30 до 10.30 для проходження діагностичних обстежень на наявних у громаді приладах.
Із дворічним ювілеєм привітав громаду Олександр Васильович Ярощук та пообіцяв, що і надалі Група компаній «Нива Переяславщини» сплачуватиме податки в повному обсязі та забезпечуватиме громаду робочими місцями із достойною заробітною платою.
Концертну програму запропонував жителям гість - народний колектив «Осіннє золото» із села Козлів та колективи села Студеники - хореографічний дитячий колектив «Фолк-денс» і вокальний ансамбль «Дівчата з Левади». Глядачі вітали артистів аплодисментами і надихалися чудовим виконання і артистизмом.

Світлина від Студениківська об'єднана територіальна громада.

Світлина від Студениківська об'єднана територіальна громада.

Світлина від Студениківська об'єднана територіальна громада.

Світлина від Студениківська об'єднана територіальна громада.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь