ЗВІТ ГОЛОВИ ОТГ МАРІЇ ЛЯХ.Переяславське

Дата: 15.02.2020 11:14
Кількість переглядів: 373

ТРЕБА ДУМАТИ НЕ ТІЛЬКИ ПРО СЕБЕ, АЛЕ І ПРО СУСІДА
Головне питанням, яке турбувало жителів села Переяславське, функціонування підприємства БРСМ –НАФТА. Про всі заходи, яких вживала громада, детально розповіла керівник юридичного відділу громади.
Зі звітом про виконану роботу виступив староста села Михайло Романович Ємельяненко, який детально охарактеризував роботу за 2019 рік. Зокрема, розповів, що на заклади освіти села, крім того, що запущено другу чергу школи та облаштовано майданчик зі штучним покриттям, використано майже 8, 5 мільйона гривень, придбано оргтехніку та інтерактивні дошки, збудовано модульну котельню, придбано меблі, облаштовано та огороджено територію школи, переобладнано опалення дитячого садка, придбано генератори, відремонтовано водопровідно-каналізаційну систему, КНС, заасфальтовано дві вулиці, прокладено тротуар по вулиці Привокзальній, відремонтовано бойлерну біля дитячого садочка, облаштовано там паливний склад, придбано дитячий ігровий майданчик, придбано костюми для дитячого та дорослого колективу художньої самодіяльності, розпочали ремонт хореографічного класу та бібліотеки, закупили музичну апаратуру, встановлено відео спостереження по всьому селу, яке виведено на пульт цілодобової охорони та до сільської ради. «Треба думати не тільки про себе, але і про сусіда, друга, брата, самому дбати про чистоту громади», - підсумував староста села.
Турбували жителів питання вуличного освітлення, несанкціоновані сміттєзвалища, особливо біля закладів торгівлі поруч із вокзалом, інтенсивний рух вантажного транспорту по вулиці Шевченка (але це державна дорога).
Голова Студениківської ОТГ детально охарактеризувала фінансовий стан громади, бюджетні витрати та інфраструктурні проекти. «Ми впевнені, що правильно зробили, коли об’єдналися. Тепер ми знаємо куди йти, що робити і як жити далі», - такий основний лейтмотив виступу Марії Олександрівни Лях. Також вона вручила Подяку Київської обласної ради старості села М.Р.Ємельяненку.

Світлина від Студениківська об'єднана територіальна громада.
« Громада стала справді господарем не тільки території, де проживає, але і господарем свого життя. Між компанією і громадою ведеться постійний діалог, ми активні учасники розвитку громади і ми готові це робити надалі. А громаді справді поталанило із головою», - наголосив Олександр Васильович Ярощук, очільник ПРАТ «Переяславський ЕКХП», представник від компанії «Нива Переяславщини».

Світлина від Студениківська об'єднана територіальна громада.
Продовжився звіт концертом народного колективу «Переяславка» під керівництвом Олександра Шарабуркіна, молодшої групи хореографічного колективу «Барвінок» під керівництвом О.І.Козачка, колектив виконав танець «Капітошка». А потім сцена перейшла до народного колективу «Долинянка» із села Сомкова Долина. Глядачі підтримували артистів, щосили аплодували і отримали справжнє задоволення від концерту.

Світлина від Студениківська об'єднана територіальна громада.

Світлина від Студениківська об'єднана територіальна громада.

Світлина від Студениківська об'єднана територіальна громада.

Світлина від Студениківська об'єднана територіальна громада.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь