ЗУСТРІЧІ

Дата: 28.02.2020 17:43
Кількість переглядів: 302

НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ У ГРОМАДІ
Народний депутат України Сергій Бунін провів прийом громадян у приміщенні ЦНАПу Студениківської ОТГ.
На прийом до Сергія Буніна депутатський корпус громади прийшов майже у повному складі, воно і не дивно, бо питання, які хвилювали всіх, справді злободенні. Говорили про успіхи децентралізації і невеликі сільські громади, кількість населення у яких становить менше п’яти тисяч, зокрема такі, як Студениківська. Говорили про майбутній розвиток громади. Сергій Валерійович із задоволенням слухав про досягнення громади у розвитку інфраструктури та пообіцяв зробити все від нього залежне, щоб допомогти громаді із приєднанням сіл, які виявили бажання доєднатися до Студениківської громади.
Також депутатів цікавило питання чи оплачувати квитанції із транспортування газу, на що Сергій Бунін сказав, що рекомендувати не платити їх він не може. Директор дошкільного закладу «Малятко» Наталія Тарасенко попросила підтримати Закон «Про дошкільну освіту», бо сьогодні у навчальному закладі виховується 73 дитини.
Про відключення телеканалів, як проблему, яка зачіпає інтереси 50% жителів, запитував депутат Володимир Луценко, на що Сергій Валерійович запевнив, що поки що нові пристрої для телетрансляцій купувати не слід, очікується, що відключення відмінять.
«Головне для людини, щоб була робота, гідна зарплата, і було де нормально жити, - якщо громада це створює, то це успішна громада, тому я готовий робити все від мене залежне, щоб громада і далі успішно розвивалась, процвітала і могла допомогти в цьому іншим селам, приєднавши їх», - зазначив народний депутат.
Марія Олександрівна подякувала депутату за співпрацю та виразила надію, що Студениківська ОТГ матиме підтримку своїх ініціатив у майбутньому.

Світлина від Студениківська об'єднана територіальна громада.

Фото без опису

 

Світлина від Студениківська об'єднана територіальна громада.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь