КОНКУРСИ. ФЕСТИВАЛІ

Дата: 29.02.2020 12:44
Кількість переглядів: 305

БАРВІНОК НА ФЕСТИВАЛІ

Фото без опису

У місті Києві за підтримки Міністерства культури України відбувся престижний Міжнародний фестиваль-конкурс талантів «УКРАЇНА ЄДНАЄ СВІТ».

Фото без опису
Основна мета фестивалю-конкурсу – популяризація дитячо-молодіжної творчості, надання дітям та молоді можливості самовираження, творчого спілкування, виявлення нових талантів, а також знайомство з кращими зразками світової та національної культури і мистецтва.

Фото без описуФото без описуФото без опису
Учасниками фестивалю-конкурсу стали хореографічні колективи різних танцювальних напрямків, вокалісти, хористи, інструменталісти, майстри розмовного та оригінального жанрів тощо (вікова категорія: від 3-х і старші).
Учасники хореографічного колективу «Барвінок» під керівництвом Олександра Козачка із села Переяславське вибороли ІІІ місце - учасники старшої групи, а молодша група була Другою! Щиро вітаємо юних артистів із перемогою. Вона вагома, бо конкурс міжнародний. Нехай не бракує ідей для нових композицій у керівника, а юним танцюристам наснаги і бажання рости і розвиватись.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь