СВЯТА ГРОМАДИ

Дата: 06.03.2020 12:04
Кількість переглядів: 210

ВКЛОНЯЮТЬCЯ ЖІНОЦТВУ СТУДЕНИКИ

Фото без опису
Для народного самодіяльного колективу «Долинянка» 6 березня був справжній гастрольний день, бо за пів години після концерту у своєму селі, колектив уже готувався до виступу у Студениках.
Незмінна ведуча всіх масових заходів, керівник закладу культури у с. Студеники Олеся Крамаренко знайшла найкрасивіші слова, щоб привітати гостей заходу.

Фото без опису
« Нехай вам не бракує уваги рідних і близьких, не буде причин для смутку, а життя наповниться приємними і щасливими хвилинами», - такими словами вітала присутніх голова Студениківської ОТГ Марія Лях та передала символічну вісімку, виготовлену учасниками гуртка декоративно прикладного мистецтва, одній із найповажніших жінок у залі.

Фото без опису
Святковий концерт став дебютом для відновленого ансамблю народної пісні «Берегиня» під керівництвом Галини Старікової. Хоча репертуару у колективу ще небагато, але вже перші пісні засвідчили, що згодом він на рівних конкуруватиме із народними колективами громади.
Тішили погляд глядачів учасники хореографічного колективу «Фолкденс» під керівництвом Поліни Кірбабіної справжніми весняними композиціями. Дивовижно, чого можуть досягти діти, коли поруч із ними досвідчений викладач. До речі, хореографічні колективи є у трьох селах громади!

Фото без опису
Потім сцена перейшла до народного колективу «Долинянка». І хоча це вже був другий цього дня концерт, артисти «відпрацювали» на повну. Чудесні дуети, солісти, твори у виконанні колективу, звучали у притаманній їм манері чисто і з відчуттям ансамблю! Завершилося дійство спільним виконанням пісні Мар’яна Гаденка «Доля». Спасибі артистам та організаторам за справжній святковий Жіночий день, який вони створили глядачам.
Від жінок глядачів – нашим улюбленим артистам зичимо натхнення і постійної присутності Музи! Будьте щасливі!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь