ПИТНА ВОДА

Дата: 13.03.2020 08:32
Кількість переглядів: 409

МИРГОРОДСЬКА У СЕЛІ ПЕРЕЯСЛАВСЬКЕ

Фото без опису
Звичайно, спробувати саме зараз чудову воду, яка за своїм хімічним складом ідентична до всім відомої марки «Миргородська», ви не зможете, але за тиждень – другий - це абсолютно можливо.
У селі Переяславське розпочато роботу із облаштування бювету. Проводить роботи ТОВ «Дніпрбурсервіс», яке має значний досвід у проведенні відповідних робіт, одинадцять подібних свердловин «майстри смачної води» нещодавно обладнали у Бориспільському районі. Наразі роботи тільки розпочато і бур дійшов до глибини 92 метри, тоді як загальна глибина становитиме 200 метрів. Наша вода буде діставатися із Сеноманського водоносного горизонту і за хімічним складом справді схожа на «Миргородську».

Фото без опису
Для того аби пересвідчитись у якості води, відповідно до протоколу, Студениківська ОТГ проводила експертизу і отримала висновок Київської гідрогеологічної експертизи ДП «Української гідрогеологічної компанії» про можливість використання підземних вод цього горизонту для бюветного водопостачання.
Для ефективного використання водних ресурсів свердловина буде підключена до водопровідної мережі села Переяславське. Вартість робіт складає 1 мільйон 100 тисяч гривень. Розташована свердловина по вулиці Вишневій, ділянка №22.

Фото без опису
"Це тільки початок робіт із забезпечення жителів якісною питною водою, переконані, що новий бювет буде користуватися попитом. Маємо наміри забезпечити гарною питтєвою водою усіх мешканців громади", - прокоментувала подію голова Студениківської ОТГ Мрія Лях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь