ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ СТУДЕНИКІВСЬКОЇ ОТГ ДО ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ

Дата: 17.03.2020 16:40
Кількість переглядів: 338


Дорогі земляки!


Маємо максимально убезпечити жителів громади від захворювань, головне, що треба для цього зробити – це вжити всіх вичерпних заходів, щоб не допустити розповсюдження коронавірусу. Саме тому звертаюсь до керівників установ та організацій, які працюють на території громади, незалежно від форм власності, керівників закладів громадського харчування, всіх жителів громади!
Закликаю вас у ці дні бути максимально уважними один до одного, скоротити кількість міжособистісних контактів, без потреби не відвідувати громадські місця, окрім продовольчих магазинів. У разі необхідності звертайтесь до свого сімейного лікаря за телефоном. У випадку появи симптомів хвороби - підвищеної температури та кашлю, телефонуйте на 103.
Просимо керівників підприємств та закладів, незалежно від форм власності та підпорядкування максимально перевести роботу персоналу на віддалений доступ із застосуванням електронних комунікаційних технологій. А також – запровадити режим профілактичного спостереження за співробітниками, які належать до групи ризику, через велику кількість контактів з людьми.
Маємо скасувати проведення культурних, спортивних, соціальних, релігійних та інших заходів за масовою участю громадян. Уся бюджетна сфера громади буде цього дотримуватись якнайсуворіше. Наразі звертаюсь до очільників релігійних громад, незалежно від концесійної приналежності, з проханням відкласти проведення релігійних обрядів за масової присутності людей до нормалізації ситуації.
Робота закладів громадського харчування, магазинів промислових товарів, крім продовольчих та побутової хімії, повинна бути припинена до завершення терміну карантину. Дозволено надавати послуги з громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлення за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту.
Виконавчий апарат Студениківської ОТГ працюватиме у звичному режимі, однак прийом відвідувачів буде здійснюватись у телефонному режимі
Особисті прийоми громадян головою та секретарем Студениківської ОТГ будуть скасовані до окремого Розпорядження.
Керівників освітніх закладів просимо організувати роботу із учнями дистанційно таким чином, щоб максимально зайняти дітей вдома. Шановні батьки! Карантин насамперед передбачає ізоляцію дитини від інших, тому переконливо просимо обмежити прогулянки дітей тільки власним подвір’ям, до мінімуму звести контакти.
Особливе прохання про увагу до літніх людей, батьків, сусідів, родичів, які знаходяться у групі ризику. Просимо допомогти своїм рідним та близьким налагодити побут таким чином, щоб мінімізувати контакти із зовнішнім світом, зараз зробити запас продуктів, ліків, постійно підтримувати із ними телефонний зв’язок, оперативно реагувати на зміну у самопочуттю.
Окремо хочу сказати про медиків. Медики громади працюють у посиленому режимі, за що ми їм дуже вдячні та ініціювали розгляд додаткових виплат медперсоналу, що працюватиме безпосередньо із інфікованими особами. Також найближчим часом буде придбано експрес - тести для виявлення коронавірусу.
Також просимо проявити самосвідомість продавців та покупців, приватних підприємців, які торгують на ринках громади. Відповідно до повноважень органів місцевого самоврядування не маємо достатньо підстав, щоб заборонити вуличну торгівлю, але ситуація така, що не дозволяє зволікати, тому просимо припинити усі види стихійної торгівлі. Сподіваємось на розуміння і здоровий глузд суб’єктів господарювання.
Сьогодні, гасло громади, «Разом зможемо все!» актуальне, як ніколи, тому єднаймося і будьмо здорові!
Голова Студениківської ОТГ Марія Лях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь