СПОРТИВНА ІНФРАСТРУКТУРА

Дата: 18.03.2020 16:41
Кількість переглядів: 235

ВСТАНОВЛЮЄМО ВУЛИЧНІ ТРЕНАЖЕРИ
Поки дітвора на вимушених канікулах у Студениківській опорній школі кипить робота. Давні партнери Студениківської ОТГ, працівники ТОВ «Агрошляхбуд» під керівництвом О.М.Гончаренка встановлюють вуличні тренажери.
Насамперед будівельники вирівняли територію у правому куточку школи, за альтанкою. Загальна площа майданчика становить 240 квадратних метрів, на ній буде встановлено 11 тренажерів для різних груп м’язів. Тут і комплекс для воркауту (вид спорту, що включає тренування на турніку та брусах на відкритому повітрі), і орбітрек, і маятник- твістер, словом ви зможете насолодитися і «прокачати усі групи м’язів». Майданчик буде огороджений і відкритий для відвідування щоденно, крім нічних годин (щоб не пошкодили вандали). Встелений майданчик буде тафтинговим покриттям для підлоги «штучна трава», на вході буде лежати килимок для ніг, бо тільки так можливо зберегти покриття надовго. Вартість встановлення майданчика складає 340 тисяч гривень, а отримала його громада в рамках проекту «Київщина спортивна» Київської обласної державної адміністрації для опорних шкіл області.
«Поки школярі на карантині, дорослі попрацюють, щоб щасливі і здорові діти, згодом могли стати ще дужчими і міцнішими. Ми вдячні Київській обласній адміністрації за надання майданчика, а ТОВ «Агрошляхбуд» за встановлення. Десь за тиждень майданчик буде повністю готовий, але відкриття ми проведемо уже після завершення вимушених канікул», - зазначила голова Студениківської ОТГ Марія Лях.

Світлина від Студениківська об'єднана територіальна громада.

Світлина від Студениківська об'єднана територіальна громада.

Світлина від Студениківська об'єднана територіальна громада.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь