ІНФРАСТРУКТУРА

Дата: 19.03.2020 18:00
Кількість переглядів: 281

ТЕПЛО У СОМКОВІЙ ДОЛИНІ

Фото без опису
Масштабна операція із забезпечення теплом бюджетної сфери села Сомкова Долина знаходиться у повному розпалі. Заклад культури, який не бачив тепла багато років, зустрів теплоенергетиків першим.

Фото без опису

Батареї встановлені у глядацькій залі, в бібліотеці і навіть на сцені. Встановлення нового опалення проводить ТОВ «Спецгазмонтаж» і для них це вже не перший об’єкт у громаді. Як кажуть працівники: кожну котельню в громаді знають, як свою власну: опалення шкіл, садочків і останню для школи у селі Соснова робили також вони. «Марія Олександрівна спуску не дає, але і ми намагаємось не підводити». Встановлені батареї – це тільки маленька частина справи, ще треба підготувати приміщення для твердопаливного котла, відремонтувати приміщення колишньої «кінобудки», тепер вона точно не потрібна, бо час змінився і таких апаратів уже давно немає, зате вона чудово підійшла для котельні. Працівники нашого комунального підприємства «Господар» якраз встановили у ній нові двері. Відразу після завершення робіт по клубу, енергетики перейдуть на облаштування опалення у адмінприміщенні старостинського округу, медичному закладі та пошті.

Фото без опису
« Продовжуємо термомодернізацію та відхід від газового опалення, встановлення твердопаливного котла дасть можливість бути і в теплі, і з економією. У минулому році встановили нові вікна, двері та електроопалення у медичному закладі Соснівки і переконалися, що це гарна справа», - зазначає голова Студениківської ОТГ Марія Лях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь