ІНФРАСТРУКТУРА

Дата: 19.03.2020 18:00
Кількість переглядів: 295

ТЕПЛО У СОМКОВІЙ ДОЛИНІ

Фото без опису
Масштабна операція із забезпечення теплом бюджетної сфери села Сомкова Долина знаходиться у повному розпалі. Заклад культури, який не бачив тепла багато років, зустрів теплоенергетиків першим.

Фото без опису

Батареї встановлені у глядацькій залі, в бібліотеці і навіть на сцені. Встановлення нового опалення проводить ТОВ «Спецгазмонтаж» і для них це вже не перший об’єкт у громаді. Як кажуть працівники: кожну котельню в громаді знають, як свою власну: опалення шкіл, садочків і останню для школи у селі Соснова робили також вони. «Марія Олександрівна спуску не дає, але і ми намагаємось не підводити». Встановлені батареї – це тільки маленька частина справи, ще треба підготувати приміщення для твердопаливного котла, відремонтувати приміщення колишньої «кінобудки», тепер вона точно не потрібна, бо час змінився і таких апаратів уже давно немає, зате вона чудово підійшла для котельні. Працівники нашого комунального підприємства «Господар» якраз встановили у ній нові двері. Відразу після завершення робіт по клубу, енергетики перейдуть на облаштування опалення у адмінприміщенні старостинського округу, медичному закладі та пошті.

Фото без опису
« Продовжуємо термомодернізацію та відхід від газового опалення, встановлення твердопаливного котла дасть можливість бути і в теплі, і з економією. У минулому році встановили нові вікна, двері та електроопалення у медичному закладі Соснівки і переконалися, що це гарна справа», - зазначає голова Студениківської ОТГ Марія Лях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь