ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВНОГО ЛІКАРЯ ГРОМАДИ

Дата: 23.03.2020 12:06
Кількість переглядів: 299

Шановні пацієнти!

Фото без опису
У зв’язку з введенням карантину по COVID-19, з 16.03.2020 року по 03.04.2020 року просимо вживати всіх заходів, щоб уникнути зараження! Закликаю вас без особливої потреби не відвідувати місця скупчення людей та не піддаватися паніці.
Виходити з дому тільки в разі крайньої потреби та за наявності захисних масок, так як ви не знаєте, хто саме може бути носієм інфекції.
У разі наявності симптомів гострої респіраторної інфекції чи підозри на COVID-19 не йдіть безпосередньо в амбулаторію чи ФАП, а зателефонуйте до свого сімейного лікаря. Якщо немає особистого номера, дзвонити потрібно у медзаклад Студениківської ОТГ за телефоном: 045- 672-72-65.
Людей, які перебували за межами України, просимо повідомити про це свого сімейного лікаря та знаходитися на суворій самоізоляції не менше ніж 14 днів після подорожі.
Головна, першочергова причина, за якою можна запідозрити зараження коронавірусом, – це контакт, навіть впродовж 15 хвилин, із особою, яка прибула із держав уражених коронавірусом. У цьому разі ви зобов’язані невідкладно повідомити свого сімейного лікаря. Лікарі знають, яким чином реагувати на цю ситуацію.
Перші дні хвороба може проходити як звичайна ГРВІ, лікування симптоматичне, так як специфічного від коронавірусу не існує. Водночас, є симптоми, які на цій стадії можуть вказати на COVID-19, це: висока температура, яка не збивається, міалгія (біль у м’язах), затруднене дихання, біль і сухість у носоглотці, сухий кашель, а головне - контакти із людьми, що приїхали з-за кордону. У цьому випадку викликайте 103 і детально опишіть свої симптоми.
За найменшої підозри на будь-яку інфекцію ви повинні одягати маску, щоб не заразити інших! Якщо ви не знайдете масок, то іншого виходу, ніж пошити самим, немає.
Алгоритм дій наступний – ЗАХВОРІВ - ЗАТЕЛЕФОНУЙ ЛІКАРЮ! Він сам вирішуватиме, як далі діяти. Детальніше за посиланням https://nszu.gov.ua/covid/partnership

Введення карантину - це вимушений захід. Люди, будь ласка, пересидьте вдома деякий час. Повірте, ніяка робота, ніякі термінові справи не варті вашого життя.
З побажаннями здоров’я головний лікар Студениківської ОТГ Вікторія Кормишева


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь