МЕДИЦИНА

Дата: 24.03.2020 21:16
Кількість переглядів: 267

LIFE – ОЗНАЧАЄ ЖИТТЯ

Фото без опису
Біленький Renault Duster Life виглядає справді дуже по-медичному, навіть лаконічний напис – «Медична служба» - дуже доречний. Автомобіль щойно із салону, це вже друге авто за останній час, яке отримають медики громади. Якщо попередній призначався для Студеників, то цей чекає майбутнього господаря новенької Амбулаторії у селі Переяславське. Вартість машини майже півмільйона гривень. Вона має гарні технічні характеристики, а Вікторія Анатоліївна Кормишева сама обкатала її дорогою із Києва та навіть похвалила «Білосніжку» і сказала, що вона значно м’якша, ніж попередниця.

Фото без опису
«Сьогодні медицина на особливому рахунку у державі, ми усвідомлюємо, яка відповідальність покладена на медиків, тому отримання службового автомобіля саме у цей період, як ніколи актуальне. Медицина завжди була тісно пов’язана із технічним прогресом, а зараз мобільність – це вимога часу. Часто життя пацієнта вимірюється кілометрами і хвилинами, у які надходить допомога. Тепер у нас більше можливостей дістатися до пацієнта вчасно», - зазначила головний лікар громади.

Фото без опису
« Ми з вами таки дуже щасливі, що змогли отримати цей автомобіль просто у останній момент, тому я дякую усім, хто робив свою непомітну роботу, аби багато зірок зійшлося в одному місці і ми його таки отримали. Це все завдяки великій вірі у громаду і у те, що ми зможемо розпорядитися цим подарунком на користь багатьох жителів. Це вже другий медичний позашляховик, який ми отримуємо завдяки державній субвенції спрямованій на розвиток сільської медицини, тому ми вдячні Київській обласній державній адміністрації та обласній раді за підтримку медицини ОТГ», - зазначила Марія Олександрівна Лях, оглядаючи новеньку машину і навіть не втрималася, щоб не посидіти за її кермом.
І вже зовсім ліричне – цей Renault Duster модель Life, а life – означає життя. Нехай білий автомобіль з написом «Медична служба» завжди несе життя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь