ІНФРАСТРУКТУРА. ДОРОГИ

Дата: 27.03.2020 08:52
Кількість переглядів: 307

ДОРОГИ ДЛЯ ВЕСНИ І РАДОСТІ


Перші сонячні весняні дні дозволили розпочати одну із найбільш очікуваних справ – асфальтування доріг. Іменинницями цього разу стали вулиця Набережна у Соснівці та Новоселицька у селі Соснова.
«Відповідно до затвердженого бюджету, ми розпочали облаштування вулиць із цих двох сіл, - каже голова Студениківської ОТГ Марія Лях. Переконалися що практика, коли у перший рік проводиться вирівнювання та висипка щебеневою сумішшю, а на другий – асфальтування, правильна. Саме тому, як тільки стало можливо, поруч із усіма заходами із захисту життя і здоров’я людей, вирішили робити дороги. Бо пандемія пройде і людям знову захочеться їздити комфортними дорогами. Тому майже 504 тисячі витратили на дорогу у Соснівці і майже у 701 тисячу обійшлася нам дорога у селі Соснова. Усю проектно-кошторисну документацію разом із технічним експертизою узгодили зі старостами ще на початку року та чекали гарної погоди, тому роботи проведено оперативно нашими партнерами ТОВ «Агрошляхбуд».


Новенькими дорогами їхати саме задоволення, зараз на них не так багато людей, але ми зустріли і депутата ОТГ, побачили перші спроби проїхати новою вулицею на скейті його внука, зустріли колишнього учня Марії Олександрівни і навіть почули фразу, яка зробила мій день. На лавочці, де сиділи дві бабусі і дідусь на початку вулиці Новоселицької, одна з них зауважила: «А я тобі казала, Миколо, що то наша Лях поїхала, а ти мені, де б вона тут взялася, коли дивись, справді Лях!». Тоді подумалося, як таки здорово, що утворилася громада, що її голову любовно називають «наша Лях» і що ця громада може здійснити мрію бабусі, яка думала, що вже не дочекається нової дороги поруч з хатою.


Нехай новими дорогами прийде до наших домівок уже справжня весна і принесе радість, щоб щасливі діти ганяли на роликах, а мудрі бабусі та дідусі спокійно сиділи на лавочках, згадували молодість та не боялися жодних хвороб.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь