БЛАГОДІЙНІСТЬ

Дата: 05.04.2020 09:08
Кількість переглядів: 369

ПОДЯКА ВІД ГОЛОВНОГО ЛІКАРЯ

Фото без опису
Дорогі земляки! Як головний лікар громади, хочу від імені всіх медичних працівників та жителів щиро подякувати за допомогу, яку отримали останнім часом наші медичні заклади.
Чудово знаю, який стан із забезпеченням витратних захисних матеріалів та дезрозчинів у наших найближчих сусідів. Бачу в Інтернеті відчайдушні спроби медпрацівників звернути увагу на низький рівень підготовки лікарень до зустрічі із підступною хворобою. Як лікар усвідомлюю, як багато наразі означає надійний захист самих медпрацівників, бо за кожним із нас стоять наші родини, діти, батьки і пацієнти, яких просто нікому буде лікувати. Тому зараз забезпечення медиків – це найперше завдання для всіх. Захистимо медиків – виграємо час на захист кожного. Тому щиро вдячна усім, хто боротьбу із інфекцією сприйняв, як свій особистий бій і свій громадський обов’язок!
Дякую депутатам громади, за те, що рішення із фінансування наших потреб ухвалюються у стислі терміни і в повному обсязі. Особливо вдячні медики голові ОТГ Марії Олександрівні Лях за щоденну підтримку, за те, що жодне наше звернення не відкладено, за те, що її оптимізм і спокій вселяє у кожного із нас віру, що все буде добре, «інакше бути не може». Сьогодні маємо запас дезрозчину, тести, маски, безконтактні термометри і все необхідне для первинного огляду пацієнта.
Дякую благодійникам: Групі компаній «Нива Переяславщини» і особисто Олександру Олексійовичу Мостіпану, за людяність і підтримку медиків. Величезна подяка не тільки за матеріальне заохочення, але і за те, що відчуваємо за спиною міцний тил і розуміємо, що ми не наодинці з хворобою, що нас підтримають і допоможуть. Засоби індивідуального захисту, дезінфектанти та щоденна обробка приміщень – це вагома допомога.
Медики – такі ж люди і вони мають розуміти, що поки вони лікують, вдома у них все добре, тому дякую нашим рідним і близьким, нашим дітям і батькам, нашим чоловікам і дружинам, за особливу увагу у ці дні, зараз вони нам потрібні, як ніколи!
Дорогі земляки, не хочемо вас бачити пацієнтами! Залишайтеся здоровими, а тому не нехтуйте простими правилами: залишайтеся вдома, носіть маски, щоб захистити своє обличчя не тільки від інфекції, але і від власних рук, мийте руки, зберігайте спокій і соціальну дистанцію. Нехай у вас не буде приводу звертатися до медиків, але раптом що ми готові вам допомогти. Ваші медики.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь