СЕСІЯ

Дата: 07.04.2020 09:40
Кількість переглядів: 332

ДЕПУТАТИ ПЕРЕДБАЧИЛИ 250 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ НА МЕДИЦИНУ ОТГ ТА ЗАРЕЗЕРВУВАЛИ 600 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ

Позачергова сесія Студениківської ОТГ була викликана нагальними потребами, насамперед, фінансуванням медицини громади у період боротьби із коронавірусом, але відбувалася за всіма вимогами. Депутати сиділи у великому залі Будинку культури села Студеники на великій відстані один від одного у захисних масках, обробивши руки перед входом у залу дезрозчином. З метою економії часу, голосування відбувалося підняттям рук, але було на диво єдинодушним.


Депутати внесли зміни до рішення Студениківської сільської ради УІІ скликання від 23.12.2019 року №1055-40-УІІ «Про сільський бюджет Студениківської сільської ради на 2020 рік передбачивши, зокрема, кошти на фінансування невідкладних заходів із боротьби із коронавірусною інфекцією. Детально читайте на сайті ОТГ. Перевиконання становить майже 2, 6 мільйонів, які розподілені на найбільш важливі об’єкти інфраструктури: співфінансування Амбулаторії у селі Переяславське, приміщення для котельні у селі Сомкова Долина, новий мультифункціональний майданчик для опорної школи, 105 тисяч гривень на співфінансування Переяслав-Хмельницької районної лікарні і т. д.
Затверджено зміни до штатного розпису КП «Господар» на 2020 рік ( 2 штатні одиниці) та штатного розпису КП «Амбулаторія загальної практики –сімейної медицини» на 2020 рік.
Розглянувши звернення ТОВ «БРСМ-НАФТА» щодо пайової участі в інфраструктурі ОТГ, депутати одноголосно підтримали найвищий можливий розмір – 10%.
У затвердженні тарифів на послуги з водопостачання, що надаються ТОВ «Яготин водопостачання» та тарифів на послуги з водопостачання, що надаються ТОВ «Комунальне-експлуатаційне господарство» такої єдності не було, голова Студениківської ОТГ зняла питання із розгляду у зв’язку із поточною ситуацією у державі.
Депутати підтримали укладання договору суперфіції (право користування чужою земельною ділянкою для забудови) на земельну ділянку, розташовану у с. Переяславське, де буде будуватися стадіон, бо цього вимагає законодавство.


Було також затверджено проектно-кошторисну документацію на наступні об’єкти: «Капітальний ремонт адмінприміщення Студениківської сільської ради», «Капітальний ремонт внутрішніх приміщень Студениківського закладу дошкільної освіти «Малятко» (кухня, група)», «Капітальний ремонт групи Переяславського навчально-виховного об’єднання «Заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів-заклад дошкільної освіти», «Капітальний ремонт благоустрою території Студениківського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів», «Капітальний ремонт благоустрою території Переяславського НВО «ЗЗСО І-ІІ ступенів – ЗДО», «Капітальний ремонт будинку культури с. Переяславське». «Капітальний ремонт ділянки дорожнього покриття по вулиці Шкільна в с. Студеники», «Капітальний ремонт адмінприміщення Соснівського старостинського округу» (коригування), «Капітальний ремонт допоміжного приміщення клубу села Сомкова Долина», «Капітальний ремонт дорожнього покриття ділянки автомобільної дороги по вулиці Пономаренка в с. Студеники Переяслав-Хмельницького району Київської області»,
Підтримали депутати також виділення коштів на співфінансування проекту: «Будівництво стадіону у с. Переяславське».
Також затверджено Програму розвитку земельних відносин та охорони земель Студениківської сільської ради – об’єднаної територіальної громади на 2019-2021р. в новій редакції, про що доповіла О.В. Гриневич О.В., начальник відділу земельних відносин.
Депутати також надали дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель в межах Студениківської сільської ради.
Для належного рівня соціального захисту населення внесено зміни до програми «Турбота» та призначено виплату матеріальної допомоги. Зокрема виділено матеріальну допомогу родині із мела Студеники, яка потерпіла від пожежі. До цього родину забезпечено покрівельною деревиною.
Затверджено заходи із боротьби із коронавірусом, які будуть опубліковані окремо.
Також розглянуто 60 земельних питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь