ПИТНА ВОДА

Дата: 10.04.2020 15:33
Кількість переглядів: 765

МІСЦЕ ЗУСТРІЧІ - БЮВЕТ ІЗ ЖИВОЮ ВОДОЮ


Мине якийсь час і так обов’язково станеться. Новенький щойно введений в експлуатацію бювет у селі Переяславське стане місцем зустрічі друзів, знайомих, сусідів і може навіть закоханих, бо дуже гарно виглядає альтанка, вимощена бруківкою, і особливе освітлення. Тут є навіть сутінковий датчик: автоматично, як тільки підходить вечір включається освітлення, електропровід заведено в одну із колон альтанки. Поруч дуже зручна лавочка для сидіння і цілих дві колонки – це щоб не створювати черги, якщо раптом одночасно прийдуть дві сусідки. Роботи по альтанці будуть закінчені завтра, у суботу, але воду можна набирати сьогодні, а дехто вже спробував. Відразу після закінчення робіт воду візьмуть на аналізи і результати будуть оприлюднені тут-таки на інформаційному табло.


Іще одне невелике уточнення. Артезіанська свердловина – то тільки перший етап роботи. Вода із неї розділяється на два окремі потоки – один у водопровідну мережу; інший – до двох колонок бювету. Випереджаючи запитання інформуємо, що труби до колонок виготовлені в Італії із харчової нержавіючої сталі, водопідіймальна труба – пластикова, помпа та трос – харчова «нержавійка».


Вода дуже м’яка, жорсткість нижче одиниці, залізо нижче норми, накипу не буде. Вона значно краща, ніж вода із пляшок, бо не дистильована. Наша вода, як у казці – ЖИВА, із від’ємним редоксом. Якщо глянути під мікроскопом, то вона складається з абсолютно симетричних сніжинок, її енергетика дуже корисна для організму. На жаль, як усе живе, вона не застрахована від негативної людської вандальної енергетики, тому її захищатиме громада. Поруч із бюветом встановлена камера відеоспостереження, яка виведена на пульт цілодобового стеження у Студениках та до старостинського округу села Переяславське. Набирати воду можна всім і допомогти привезти сусідам, які на вимушеному карантині, а свято ВОДИ у нас обов’язково буде, як тільки закінчиться це лихо. Будемо раді відповісти на ваші запитання. Смакуйте на здоров’я! З роси вам і води – і жодної біди!
А першими біля альтанки зустрілися голова ОТГ Марія Лях та староста села Михайло Ємельяненко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь