ІНФРАСТРУКТУРА

Дата: 15.04.2020 16:28
Кількість переглядів: 316

РЕМОНТУЄМО БУДИНОК КУЛЬТУРИ

Фото без опису
Щиро вітаємо працівників культури із Міжнародним днем культури!
« Культура громади не фінансується за залишковим принципом, бо якщо ми хочемо бачити молоде покоління у наших селах, то всі галузі мають бути підтримані. Тому крок за кроком змінюємо культуру громади, щоб була можливість для організації дозвілля молоді і була "віддушина" для старшого покоління. Ми пишаємось нашими самодіяльними колективами, дитячою хореографією і прагнемо створити гідні умови для занять творчістю», - так про завдання щодо розвитку культури каже голова Студениківської ОТГ Марія Лях.

Фото без опису
Наразі проводяться роботи із ремонту Будинку культури у селі Переяславське. Як відомо, «театр починається з вішалки», тому ремонт закладу розпочали із ганку. Тут зроблять нові сходинки, значно зручніші, не такі високі, як були. Кардинально перероблено пандус, так, щоб люди з обмеженими можливостями чи мами із візочками могли спокійно дістатися до глядацької зали. Змінили вікна на енергоощадні у фоє, зробили ремонт самого фоє і коридору.
«Вхідні двері ми замінили ще у 2017 році, також поставили грати, бо до того нас кілька разів грабували, тепер усе надійно. Зараз змінили всі інші двері, зробили стелю, панелі, стіни, залишили тільки підлогу, бо вона у гарному стані, хіба що пофарбуємо. Дуже добре, що зробили водостічну систему для даху, якої не було. Дуже хочеться зробити вуличний санвузол, але з усіма вигодами, бо поруч у амбулаторії проходить вода, є каналізація і всі умови, щоб це забезпечити. Але це вже у наступному році», - коментує хід будівельних робіт староста села Михайло Романович Ємельяненко.

Фото без опису
Ганок буде відремонтовано капітально, буде стяжка, сітка, а вимощено буде спеціальною вуличною плиткою, також продовжимо поручні.
Загальна вартість робіт 315 000 гривень, виконує роботи ФОП М.В. Ільєнко.
Робота кипить повним ходом. Уявляєте, як здивуються наші діточки і учасники художньої самодіяльності, коли прийдуть, а там така краса.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь