ІНФРАСТРУКТУРА

Дата: 22.04.2020 16:56
Кількість переглядів: 218

ЗАВЕРШАЛЬНИЙ ЕТАП ОБЛАШТУВАННЯ ОПАЛЕННЯ

Фото без опису
Процес переходу Студениківської ОТГ на альтернативні види опалення продовжується у селі Сомкова Долина. Компактне розташування усієї соціальної сфери дозволило об’єднати всі заклади у одну систему. Модернізація опалення розпочалася із встановлення батарей у клубі та бібліотеці, наступний етап - адмінприміщення старостинського округу, пошта та медзаклад. Придбали також нового твердопаливного котла і врешті перейшли до завершального етапу робіт – прокладання теплотраси.

Фото без опису
« Сомкова Долина очікувала своєї термомодернізації майже два роки, але зараз практично всі роботи завершені. Ми чудово усвідомлюємо, що без тепла у приміщенні, воно не зможе функціонувати на повну силу, тому робимо все для жителів села. Загальна вартість робіт майже 286 тисяч гривень», - коментує хід робіт староста села Тетяна Василівна Шатун.

Фото без опису
«Ми поставили собі завдання створювати комфортні умови для проживання жителів, тому тепло і затишок у закладах освіти, культури, медицини та соціальної сфери для нас у пріоритеті. Нині виконані всі внутрішні роботи у приміщеннях, проведено і належно утеплено труби теплотраси, залишається зробити пробний пуск тепла. Поступово підтягуємо до одного рівня села громади та намагаємось порівну фінансувати усю наявну інфраструктуру. Наразі головне завдання пройти цей етап боротьби із коронавірусом і максимально зберегти наш основний ресурс – людей. Все інше ми надолужимо», - зазначила голова Студениківської ОТГ Марія Олександрівна Лях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь