ІНФОРМУВАННЯ

Дата: 25.04.2020 08:54
Кількість переглядів: 322

УКРАЇНА В ОГНІ

Фото без опису
Останні тижні Україна горить. І мова не тільки про те, що горить від коронавірусу, тривалого карантину, вона горить у прямому розумінні.
Дуже «старанні» жителі вважають за необхідне гарненько поприбирати та спалити все прибране, та ще і випалити суху траву на берегах річок, на пасовищах, вздовж узбіч та у лісосмугах. Це так просто – чиркнув сірником і поїхав і ти ніби і ні до чого.
Натомість бездумне спалювання трави кинуло державу на перші місця у списках найзабрудненіших країн, знищило Долину нарцисів на Закарпатті, ледь не наробило лиха у Чорнобилі. Та що там казати: село Козлів у квітні горіло більше десятка разів. Його не прийшли палити підступні вороги. Ми зробили це своїми руками. Хто зробив? Відомо… Цар природи – людина!
Наші пожежники кажуть, що не бачили такого НІКОЛИ! Згоріло 100 гектарів пасовищ і якби не титанічні зусилля пожежників, було б із селом те, що сталося із селами у Житомирській області чи Чорнобильській зоні. Ті, хто був на пожежі казали, що тварини кричали, як малі діти.
Які звернення потрібні, які слова треба шукати, яку плату заплатити, щоб врешті дійшло?!
Держава ухвалила рішення про жорстке покарання за підпал трави. Роз’яснення з цього приводу готують юристи громади, але поки ми всі – ВСІ, не будемо єдинодушні у питання спалювання сухостоїв, поки громадою не візьмемось і не зупинимо сусіда, кума, свата, - це не припиниться. Якщо ми всі разом не зрозуміємо, що палити не можна, завтра вогонь прийде у наші будинки. Особливо про це треба подумати напередодні тривалих травневих вихідних. Дивіться відео пожежі у Козлові

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь