ВИКОНКОМ

Дата: 30.04.2020 18:21
Кількість переглядів: 348

ПРО БЮДЖЕТ ТА ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ПАМ’ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ
На порядку денному засідання виконавчого комітету Студениківської сільської ради сьогодні було всього сім питань, що буває дуже рідко. Два питання, що стосувалися створення комісії та проведення конкурсу з призначення управителя групи багатоквартирних будинків, було головою Студениківської ОТГ Марією Олександрівною Лях знято з порядку денного, через неможливість в умовах карантину проведення зборів жителів багатоповерхівок та узгодження поглядів на питання.

Про виконання сільського бюджету за І квартал 2020 року доповіла Тетяна Іванівна Крюкова, начальник відділу фінансів, бухгалтерського обліку та звітності.. Всього до бюджету громади надійшло більше 17, 2 мільйони гривень. Із них по загальному фонду 16 584 000, по спеціальному – 680 тисяч. Виконання планових показників бюджету становить 125% або більше на 2, 6 мільйона гривень. Основна частина – це надходження від ПДФО – 10 744 000. Найбільші платники – СП ТОВ «Нива Переяславщини», ТОВ «Нива Фарм», ТОВ «Переяславське ЕКХП», ТОВ «Пелском», ПП «Соснова», ФГ «Світ ланів». Детально основні показники виконання бюджету буде висвітлено на сайті громади. Члени виконкому заслухали звіт та запропонували винести його на сесію сільської ради.
Також заслухано інформацію щодо внесення змін до розпису видатків загального фонду на 2020 рік.
Про заходи із відзначення Дня пам’яті та примирення на території Студениківської ОТГ доповіла Валентина Григорівна Усик, провідний спеціаліст відділу освіти, охорони здоров’я, молоді і спорту, культури, туризму та соціального захисту населення. Зокрема, члени виконкому підтримали рішення відмовитись від масових зібрань з нагоди свята, натомість вшанувати ветеранів Другої світової війни у селах громади та вручити продуктові набори, прибрати пам’ятні меморіали та прилеглу територію та покласти квіти до могил та обелісків.
Членами виконкому також присвоєно поштову адреску об’єкту нерухомості.
Та проголосовано виплату матеріальної допомоги на поховання.
Звертаючись до присутніх, Марія Олександрівна подякувала за об’єднання зусиль із дотримання вимог карантину: «Особливе навантаження зараз на працівників медичної галузі та підприємств, які працюють в цих особливих умовах, тому ми щиро дякуємо і гарантуємо всіляке сприяння з боку громади». Також голова громади щиро шкодує щодо ДТП із машиною бригади 705, яка обслуговує громаду, та буде звертатися до керівника Філії КЗ КОР "КОЦЕМДМК" Переяслав Хмельницька СЕМД" М.М.Демківа про надання у тимчасове користування громаді іншої машини.

Світлина від Студениківська об'єднана територіальна громада.

Світлина від Студениківська об'єднана територіальна громада.

Світлина від Студениківська об'єднана територіальна громада.

Світлина від Студениківська об'єднана територіальна громада.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь