ІНФРАСТРУКТУРА

Дата: 25.05.2020 10:49
Кількість переглядів: 302

МАЙДАНЧИК ДЛЯ WORKOUT У СТУДЕНИКІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ОФІЦІЙНО ВІДКРИТО


Мінлива погода травня ніяк не завадила заступнику голови Київської облдержадміністрації Сергію Калініну та Сергію Тимофєєву, начальнику Управління фізичної культури і спорту відвідати сьогодні Студениківську громаду з особливої нагоди – відкриття майданчика для Workout зі штучним газоном та тренажерним обладнанням на території Студениківського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст.
Подібних до нашого майданчика на Київщині всього 46, всі вони облаштовуються на території опорних закладів Київської області в рамках програми «Київщина спортивна». Закупівля спортивного обладнання профінансована коштом обласного бюджету, а облаштовуються майданчики за рахунок місцевого.
Громада профінансувала встановлення майданчика у сумі 340 тисяч гривень, а малеча досі могла тільки здалеку спостерігати за появою нового цікавого місця для дозвілля.
На жаль, карантинні заходи не дозволили влаштувати справжнього спортивного заходу із демонстрацією можливостей тренажерів та вмінь учнів громади. Але гості, оцінивши тренажери та обговоривши особливості занять, залишилися задоволені.
Участь у відкритті взяли також заступник голови ОТГ Микола Гудзь старости сіл громади: Тетяна Шатун, Михайло Ємельяненко, Василь Очкур та Григорій Кобялко, працівники бюджетної сфери: керівник відділу освіти культури молоді та спорту Людмила Шевченко, директор навчального закладу Наталія Кийко, спеціаліст із регіонального розвитку Віта Козелецька та інші.


Гості вручили школі комплект м’ячів, а також ознайомились із облаштуванням ЦНАПу та оглянули адмінприміщення ОТГ, відвідали Центр безпеки громади. Представники області відзначили, що Студениківська громада оперативно і з повною віддачею втілює інфраструктурні об’єкти і тепер має всі можливості виховувати майбутніх чемпіонів, а голова громади Марія Лях подякувала обласним очільникам за співпрацю та пообіцяла, що у майбутньому ми ще порадуємо Київщину своїми спортивними здобутками.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь