ІНФРАСТРУКТУРА

Дата: 25.05.2020 11:15
Кількість переглядів: 341

НОВА ФОРМА ДЛЯ РЯТУВАЛЬНИКІВ

Фото без опису
Цими днями підрозділ рятувальників Центру безпеки Студениківської ОТГ отримав довгоочікуваний комплект нового обмундирування.
Костюм та куртка носиться як повсякденна форма.
Костюм складається із кофти і брюк та має світловідбиваючі стрічки. До комплекту входять черевики, спеціально розроблені німецькими дизайнерами для роботи в умовах підвищеної небезпеки. Як кажуть рятувальники - у таких не страшно, якщо жарина на ногу впаде, бо мають зміцнений носок. Також у комплекті куртки для такого роду служби.

Фото без опису
Вручала форму голова Студениківської ОТГ Марія Олександрівна Лях, а отримали її всі наші рятувальники: Близнюк Григорій Матвійович, Аврамич Іван Анатолійович, Манойленко Анатолій Іванович, Коваленко Євгеній Іванович, Рязанов Олександр Миколайович, Крамаренко Роман Володимирович та очільник служби, керівник Центру Василь Петрович Байло.
«Головне завдання Центру безпеки та рятувальників взагалі - справно нести службу, своєчасно виїжджати на виклики, максимально забезпечити збереження майна та людських життів і, звичайно берегти своє власне життя. Громада готова підтримувати, опікувати і дбати про кожного з вас, щоб ви могли подбати про громаду. Спасибі вам за працю і нехай у вас буде якомога менше роботи, бо завжди краще профілактика, аніж захист від біди».
Ну і звичайно, куди ж без спільного фото. І хоча рятувальники одягнули лише частинку із подарованого, однак виглядає підрозділ ну дуже по діловому.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь