ВИКОНКОМ

Дата: 27.05.2020 17:57
Кількість переглядів: 313

ГОТУЙ САНИ ВЛІТКУ

Фото без опису
Про підготовку господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення Студениківської ОТГ до роботи в осінньо-зимовий період 2020/2021 року говорили члени виконкому ОТГ на своєму черговому засіданні.
Голова виконкому Марія Олександрівна Лях зазначила, що наступного дня після завершення опалювального сезону розпочинається підготовка до наступного.

Фото без опису
«Відповідно до обраної стратегії ми планомірно відходили від коштовного газового опалення до альтернативного, зважаючи при цьому на економічну доцільність. Наразі залишилося газове опалення у приміщенні Козлівського старостинського округу, клубу та приміщенні ФАПу. Використання газу по цих об’єктах незначне, опалюються вони побутовими конвекторами.
У селі Сомкова Долина роботи із заміни опалення практично завершені, залишилися пусконалагоджувальні роботи та утеплення труб. Наразі також здійснюємо забезпечення об’єктів паливом; проводимо тендери на тверде паливо та заготовляємо дрова. Серед проблемних питань – опалення Будинку культури села Студеники, але це питання у нас на контролі», - зазначила доповідач.

Фото без опису
Члени виконкому також затвердили склад комісії із підготовки господарського комплексу громади та об’єктів соціально – культурного призначення до зими та заходи, яких слід вжити.
У зв’язку зі звільненням юриста громади до складу адміністративної комісії внесено відповідні зміни та введено до неї начальника юридичного відділу Водолазьку Дарину Олегівну.
Також членами виконкому погоджено прокладання оптоволоконного кабелю Інтернет Укртелекому до АЗС вздовж траси Київ-Харків.
Також обговорено послаблення карантинних заходів на території Студениківської ОТГ. Вирішено до 01 червня 2020 року заборонити торгівлю на стихійних ринках сіл Студеники, Соснова, Переяславське та продовжити карантин в закладах дошкільної освіти до 22 червня 2020 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь