ІНФРАСТРУКТУРА

Дата: 01.06.2020 13:44
Кількість переглядів: 301

РЕМОНТУЄМО САДОЧОК І ЧЕКАЄМО ДІТОК

Фото без опису
У День захисту дітей щиро вітаємо усі родини із чудовим дитячим святом. Нехай у наших діточок завжди буде захищене, щасливе, сонячне дитинство без турбот і хвороб.

Фото без опису
На жаль, не можемо влаштувати їм чудового свята, такого, як минулоріч, але щоденно працюємо, щоб їх перебування у дитячому садочку ставало комфортнішим , приємнішим і зручнішим. Наразі Студениківська ОТГ ремонтує головне харчове приміщення – кухню.

Фото без опису
«Використали вимушену перерву у роботі дитячого закладу, як можливість для удосконалення приміщення садочка. Насамперед, новим вимогам повинна відповідати саме кухня. Харчоблок повинен добре митися, бути безпечним та легким у догляді. Саме тому плитка у приміщенні - до самої стелі, змінимо підлогу, також постелимо кахель, маємо намір змінити мийки, кухонні столи, поновити кухонне обладнання», - зазначила голова Студениківської ОТГ Марія Олександрівна Лях.

Фото без опису
Разом із будівельниками свій внесок у обладнання ЗДО «Малятко» вносять і працівники закладу. Як зазначає директор дитсадка Наталія Тарасенко, працівники закладу попрацювали над тим, щоб прикрасити територію саджанцями нових дерев і висадили цілу каштанову алею вздовж території закладу. Працівники дитячого садочка сумують за своїми вихованцями, щиро бажають їм бути здоровими і роблять їх спільний дім ще красивішим і ошатнішим.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь