ІНФРАСТРУКТУРА

Дата: 02.06.2020 13:46
Кількість переглядів: 324

У СТУДЕНИКІВСЬКІЙ ОТГ ЗБУДУЮТЬ МУЛЬТИФУНКЦІОНАЛЬНИЙ СПОРТИВНИЙ МАЙДАНЧИК

Фото без опису
У Студениківській ОТГ розпочали будівництво мультифункціонального майданчика для занять ігровими видами спорту, з гумовим покриттям та розміром 32х18 м,
Будуються спортивний об’єкт на виконання Київської обласної програми розвитку фізичної культури і спорту «Київщина спортивна» на 2017-2020 роки. Фінансується закупівля спортивного обладнання та комплектуючих для будівництва майданчиків коштом обласного бюджету, а облаштовуються спортоб’єкти за рахунок місцевого бюджету.
Цьогоріч в рамках Програми на Київщині заплановано зведення 15 мультифункціональних майданчиків. Майданчики матимуть спеціальне покриття, розмітку для різних ігрових видів спорту та необхідне обладнання, що відповідає правилам проведення змагань, затвердженим в установленому законодавством порядку.
Під час відкриття майданчика для workout обласні посадовці відзначили, що Студениківська ОТГ одна із небагатьох у області, яка готова до наступного етапу робіт. Наразі вирівняна та розпланована площа, зроблена щебенева "подушка", забетоновано основу майданчика, очікуємо закладні деталі. При розподілі майданчиків було дві основні умови – більше двохсот дітей у школі(опорна школа) та співфінансування і встановлення за рахунок місцевого бюджету. Ці умови виконано, тому очікуємо наступного етапу робіт.

Фото без опису
Розташований майданчик поруч із тренажерним майданчиком на території опорної школи. Це буде майданчик для занять чотирма видами спорту: гандбол, баскетбол, волейбол та теніс. Планується передати поліуретанове покриття, ворота та сітки гандбольні, сітки волейбольна та тенісна, баскетбольні щити, два тренажери – мультифітнестанція та тренажер для людей з інвалідністю. В свою чергу, Студениківською сільською радою було розроблено проект на будівництво (встановлення обладнання) згаданого об’єкту, адже громада повинна за власний кошт встановити передане обладнання


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь