МЕДИЦИНА

Дата: 11.06.2020 15:59
Кількість переглядів: 251

Фото без описуПРЯМУЄМО РАЗОМ
Такий напис на коробках із допомогою від країн – членів ЄС.
Наприкінці травня відбувся офіційний захід із підтримки об’єднаних територіальних громад у боротьбі з пандемією коронавірусу, а саме офіційне пакування захисних наборів – «скриньок здоров’я громад» – Послом ЄС та міністром МЗС України.
Голова Представництва ЄС в Україні, посол Матті Маасікас та глава українського МЗС Дмитро Кулеба за підтримки Представництва ЄС в Україні та п’яти держав-членів ЄС – Німеччини, Швеції, Данії, Польщі та Естонії – через Програму «U-LEAD з Європою» були присутні при пакуванні «скриньок здоров’я на відділенні Нової пошти, звідти вони направились до 945 ОТГ України.
Отримали таку дружню допомогу і у Студениківській ОТГ. Передала її медикам громади голова Марія Лях.
« Високо цінуємо внесок наших європейських партнерів і особливо зусилля працівників Програми «U-LEAD з Європою», які вже давно стали нашими союзниками у розбудові громади. Їх допомога у формуванні Стратегії громади, у навчанні зарубіжного досвіду, у просуванні багатьох прогресивних проектів справді є неоціненною. Наразі ми очікуємо програмне забезпечення для Центру надання адміністративних послуг, що значно покращить доступ громадян до отримання найрізноманітніших дозволів та документів. Нинішній крок є зайвим підтвердженням небайдужості європейських інституцій до демократичних змін в Україні», - зазначила Марія Олександрівна.
«Це гарна підтримка закладам охорони здоров’я в боротьбі з пандемією COVID-19. Ми отримали найнеобхідніше: тут є маски, дезінфектори для рук та поверхонь, захисні костюми, рукавички, інфрачервоний безконтактний термометр, захисні окуляри, респіратори. Наразі ситуація у громаді стабільно нормальна, сподіваємось, що такою залишиться і надалі, чого я щиро бажаю жителям»,- підсумувала головний лікар громади Вікторія Кормишева.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь