КОМУНАЛЬНІ ПОСЛУГИ

Дата: 02.07.2020 15:10
Кількість переглядів: 324

КОМУНАЛЬНІ БУДНІ

Фото без опису
Їх робота непомітна і буденна, але під час природних катаклізмів чи снігу, чи дощового літа, коли буяють трави вздовж обочин, вони незамінні. Коронування дерев, вивезення сміття, вуличне освітлення, обкошування доріг та вигонів, загалом благоустрій – то поле їхної діяльності.

Фото без опису
Цього разу ми побачили працівників КП «Господар» Студениківської ОТГ у селі Переяславське, під час прибирання гілля після коронування дерев. Тут-таки знадобився і щепоріз. Пристрій, призначений для подрібнення в паливну або технологічну тріску різних відходів гілок, обрізок, верхівок, пеньків, крони, листя, трави, бур’яну, придбали у минулому році. Цьогоріч роботи пророблено багато, благо природа комунальникам сумувати не дає.

Фото без опису
Заявки на проведення робіт формуються зі звернень старост сіл, тому якщо ви побачили потребу у допомозі комунальників громади, слід звернутися до старости села. Щиро дякуємо всім жителям громади, які прикрашають свої садиби, багатоповерхівки, не смітять на вулицях. Спасибі за роботу нашим комунальникам.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь