СЕСІЯ

Дата: 08.07.2020 16:11
Кількість переглядів: 334

ЗАТВЕРДЖЕНО ГЕНЕРАЛЬНИЙ ПЛАН СЕЛА СОСНОВА
Відбулася чергова 48 сесія Студениківської ОТГ.

Фото без опису
Насамперед депутати затвердили тарифи на послуги з водопостачання, що надаються ТОВ «Яготин водопостачання» для жителів села Соснова. Після роз’яснень представника «Яготин водопостачання» та схвальних відгуків депутатів від населеного пункту, рішення про збільшення тарифів підтримали усі депутати з умовою, що підприємство переукладе договір на оренду мереж безпосередньо зі Студениківською сільською радою. Також депутати повідомили про позитивну оцінку рівня обслуговування населенням. Розрахунки вартості послуг у повному обсязі розміщено на сайті Студениківської ОТГ у розділі регуляторні акти.

Фото без опису
Депутати внесли зміни до попереднього рішення Студениківської сільської ради «Про сільський бюджет Студениківської сільської ради на 2020 рік» та додатків до нього, про що доповіла Тетяна Іванівна Крюкова - начальник відділу фінансів, бухгалтерського обліку та звітності. Зокрема Тетяна Іванівна зазначила, що необхідність внесення змін пов’язана із проведенням сесії обласної ради, якою передбачена субвенція на цукровий діабет, своєю чергою ми надаємо субвенцію на придбання телемедичного обладнання та капітальний ремонт дороги вул. Пономаренка 698 тис. грн.. Заплановано також придбання причепа, меблів для дитсадка та телевізора для школи села Соснова, жалюзі для клубу с. Сомкова Долина, дозвіл на спецводокористування для бювету у селі Козлів, сценічних костюмів колективу «Берегиня», облаштування павільйону для зберігання твердого палива у с. Соснова, капітальний ремонт дороги до бювету у с. Козлів, придбання 10 газонокосарок для всіх сіл громади, установ та закладів. Детальніше про розподіл читайте на сайті громади.
Депутати внесли зміни до рішення Студениківської сільської ради «Про затвердження штатного розпису апарату Студениківської сільської ради на 2020 рік», відповідно до зміни законодавства про збільшення посадових окладів вони збільшаться від 300 гривень до 1,5 тисяч гривень, заробітну плату голови ОТГ та заступника не підвищували.
Також внесено зміни до програми «Питна вода», за якими вартість свердловини у селі Переяславське виявилась меншою на 100 тисяч гривень, а вартістю бювету у селі Козлів збільшена, бо глибина свердловини виявилася більшою, ніж заявлена проєктом, майже на 300 тисяч.
Внесли зміни також до Програми соціально-економічного розвитку Студениківської сільської ради, про що доповіла Віта Петрівна Козелецька - головний спеціаліст з регіонального розвитку. Зокрема, затвердили кошторисну документацію на будівництво навісу для зберігання твердого палива на території ЗДО «Малятко»; будівництво навісу для зберігання твердого палива с. Сомкова Долина.
Додатково затвердили перелік адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Студениківської сільської ради».

Фото без опису
Депутати затвердили Генеральний план села Соснова, План зонування території сіл Сомкова Долина та Соснівка, підтримали розроблення Планів зонування території сіл Козлів та Соснова.
Розглянули також 30 земельних питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь