КУЛЬТУРА

Дата: 17.07.2020 09:10
Кількість переглядів: 310

ВОКАЛЬНІ КОЛЕКТИВИ - ЦЕ СПІВОЧА РОДЗИНКА КРАЮ

Фото без опису
Цей колектив особливий, неординарний, у гарному розумінні - бунтівний. Він зовсім молодий, але завзято шукає своє творче обличчя і, безумовно, заслуговує на палкі аплодисменти глядачів.
«ДІВЧАТА З ЛЕВАДИ» Студениківського Будинку культури
Вокальний аматорський колектив «Дівчата з Левади » створений у 2019 році. Назву отримав колектив в результаті бурхливих дискусій.
Життя колективу цікаве та непересічне: творчі пошуки, систематичні репетиції, виїзди з концертами, участь в конкурсах і фестивалях, вивчення нових і нових творів. До складу колективу входять жінки віком від 50 до 70 років. Він об’єднав справжніх аматорів народного співу, які щиро люблять задушевні, дорогі серцю пісні.
Творча скарбниця колективу – десятки пісень із широкого розмаїття народної творчості: патріотичні, пісні воєнної пори, українські сучасні, народні та жартівливі.

Фото без опису
Колектив очолює Віталій Іванович Серга. Він вкладає всю душу в підвищення пісенної майстерності вокалістів, постійно працює над поповненням репертуару, колектив співає, як і під живий супровід (гармошку), так і під фонограми .
Де б не був, де б не виступав колектив «Дівчата з Левади», його учасники отримують грамоти і подяки за участь у заходах. За час існування колектив взяв участь в багатьох фестивалях та сольних концертах, є активним учасником масових заходів, бере участь в народних святах, які проходять в громаді та районі. Учасники колективу постійно перебувають у творчому пошуку.

Фото без опису
Колектив брав участь у першому відкритому фестивалі «Долі Надвечір’я», що проходив у місті Бровари, VI Всеукраїнському фестивалі народної творчості «Переяславський ярмарок». Другий рік поспіль є учасниками районного фестивалю «Мистецькі береги Переяславщини».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь