ВИКОНКОМ

Дата: 31.07.2020 09:26
Кількість переглядів: 347

РЕАЛІЗУЄМО СТРАТЕГІЮ РОЗВИТКУ ГРОМАДИ

Фото без опису
Зі змінами до виборчого законодавства ознайомила членів виконкому голова Студениківської ОТГ Марія Лях: «Змінами до Виборчого кодексу передбачено окремі умови виборів, залежно від кількості населення. Якщо населення становить менш ніж десять тисяч, як у нашій громаді, то висування можливе від партій чи самовисуванням. Розподіл депутатів не менше двох і не більше чотирьох від виборчого округу, тому жоден населений пункт, в тому числі і ті села, які приєднаються до Студениківської ОТГ, не залишаться без представника-депутата у раді громади. Виборчі округи будуть оприлюднені згідно із Перспективним планом проведення виборів. А от кандидатури старости села (нині це сільські голови) будуть подаватися новообраним головою ОТГ на затвердження сесії. Вважаю таке призначення не відповідає принципам демократії, тому ми обов’язково будемо радитися із людьми», - зазначила Марія Олександрівна.

Фото без опису
Про хід виконання Стратегії розвитку Студениківської ОТГ на виконкомі доповіла Віта Петрівна Козелецька – головний спеціаліст з регіонального розвитку. Зокрема, доповідач зазначила, що не дивлячись на ситуацію із коронавірусом, стратегічні цілі виконуються. Облаштовуються дороги, покращується інфраструктура, проводяться ремонтні роботи.

Фото без опису
Про план заходів щодо підготовки та проведення Дня Прапора та Дня Незалежності України на території Студениківської ОТГ доповіла Валентина Григорівна Усик – провідний спеціаліст відділу освіти, охорони здоров’я, молоді і спорту, культури, туризму та соціального захисту населення, у зв’язку із карантином всі заходи будуть проводитись в онлайн режимі.
Члени виконкому також внесли зміни до складу спостережної комісії та ввели до неї начальника юридичної служби громади Дарину Водолазьку та очільника Центру пробації.
Також присвоєно поштову адресу земельній ділянці для будівництва та обслуговування житлового будинку в с. Переяславське та надано матеріальну допомогу на поховання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь