ІНФРАСТРУКТУРА

Дата: 04.08.2020 15:32
Кількість переглядів: 296

ШКОЛЯРІ ВЖЕ МОЖУТЬ ЗБИРАТИ КОМАНДИ


Правда покриття мультифункціонального майданчика ще не зовсім завершене, але головний шар уже постелений. Він складається із спеціальної поліуретанової суміші безшовної із антиударним ефектом, призначеної для майданчиків із занять ігровими видами спорту. Укладається покриття спеціальним укладачем, після застигання працівники покривають матеріал фінішною фарбою із напиленням. Матеріал дуже складний в укладці, зате гарний в експлуатації і має усі належні сертифікати.


Надзвичайно важливо для такого поля бетонне покриття основи. Підрядна організація ТОВ «Гумінат» схвально оцінила попередньо проведену роботу, бо має великий досвід із облаштування подібних майданчиків. Впродовж п’яти років зводили подібні майданчики у Одесі, Харкові, Житомирі, Києві, у невеликій сільській громаді роблять це вперше. Наступний етап роботи – це нанесення маркування – розмітки. Для різних видів спорту вона буде різною.


Хід робіт контролювала голова громади і навіть особисто спробувала матеріал на дотик. «Школярі із нетерпінням очікують завершення робіт, бо за вимушені пандемічні канікули у них накопичилося стільки енергії, що її неодмінно потрібно десь використати. Сподіваємось, що днів за десять – п’ятнадцять зможемо запросити їх пограти на новенький майданчик, так що можна вже збирати команди, головне, щоб ситуація у громаді залишилася такою ж благополучною щодо захворюваності, - зазначила голова Студениківської ОТГ Марія Олександрівна Лях


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь