ДЕПУТАТ

Дата: 08.08.2020 15:43
Кількість переглядів: 258

УСЕ ЗАЛЕЖИТЬ ВІД НАС

Фото без опису
Одне із завдань децентралізації і створення громад – це партисипативна модель управління життям, За цим складним словом – звичайний зміст – максимальна участь населення у покращенні власного життя, інфраструктури, довкілля. Це означає не очікування, коли хтось для тебе це зробить, а власна ініціатива. Звичайно, мова не про великі інфраструктурні об’єкти, мова про звичайну відпочинкову, розважальну зону, майданчик, скверик, облагородження території, щоб потім було куди вийти з дитячим візочком чи побігати діточкам. Завдяки такій ініціативі з’явився минулоріч майданчик у старій частині села Студеники, який користується величезною популярністю серед діточок.

Фото без опису
«Готова підтримати будь-яку ініціативу жителів щодо невеликих ігрових майданчиків у селах громади. Минулоріч майданчики встановлені у селі Соснова, Сомкова Долина, Козлів, Переяславське, тобто у всіх селах громади. Є потреба ще у одному такому майданчику у селі Переяславське. На жаль, планування території цього населеного пункту зовсім не враховує розвитку паркової чи відпочинкової сфери. Єдине місце, де це можна зробити – це невеличка галявина навпроти адмінприміщення старостату, тому на найближчій сесії я ініціюю придбання дитячого ігрового майданчика і прошу завжди активних і небайдужих жителів села долучитися і встановити разом такий майданчик. Також хочеться, щоб участь у цьому прийняли і молоді люди та ті, кому майданчик призначений. Сподіваємось, що це буде зроблено найближчим часом. Також закінчуємо огорожу та будиночок для дітвори у Сосновій.

Фото без опису
Це – наша спільна громада, тому від нас усіх залежить, як у ній комфортно буде жити кожному. Ми готові втілювати Ваші проекти, з Вашою ініціативою та допомогою. Ми самі маємо стати господарями свого життя. Принагідно хочу подякувати активним жителям та депутату Анатолію Івановичу Аврамичу за роботу із оновлення майданчика», - зазначила голова Студениківської ОТГ Марія Олександрівна Лях.
Сьогодні дорослі зробили чудовий подарунок дітворі, бо улюблене місце малечі засяяло свіжими веселими фарбами.

Фото без опису
Наші мами і бабусі Єфіменко Н., Багінська С., Чорненька О. разом з депутатом округу Аврамич А.І. сьогодні славно потрудилися, оновивши фарбу на прекрасному дитячому майданчику, побудованому жителями села за кошти громади. І хоч майданчик ще доволі новий, але сьогодні, завдяки ентузіастам, він став ще кращим. Тепер оновлений майданчик знову чекає своїх маленьких відвідувачів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь