СЕСІЯ

Дата: 18.08.2020 12:35
Кількість переглядів: 366

СОРОК ДЕВ’ЯТА – МАЙЖЕ ЗАВЕРШАЛЬНА
Спільне засідання виконкому та сесії може стати фінальним у діяльності членів виконкому та депутатів першої каденції, тому голова Студениківської ОТГ Марія Олександрівна Лях подякувала всім присутнім за роботу та запросила зробити спільне фото.

Фото без опису
«Ми пройшли з вами установчий період, ми навчилися співпрацювати, ми розраховуємо на кінцевий результат, ми активні і діяльні. Всім депутатам і команді управлінців було добре працювати і ми разом працювали на громаду,"- зазначила Марія Олександрівна Лях.

Фото без опису
Про виконання сільського бюджету за 6 місяців 2020 року доповіла Тетяна Іванівна Крюкова – начальник відділу фінансів, бухгалтерського обліку та звітності. За півроку до сільського бюджету надійшло більше ніж 33 мільйони гривень. Планові показники доходної частини виконано на 103 %, перевиконання становить 707 тисяч. Основне джерело надходжень – ПДФО. Найбільші платники податку СП ТОВ «Нива Переяславщини», ТОВ «Нива Фарм», ТОВ "Переяславський ЕКХП", ТОВ «Пелском», СФГ «Світ ланів», ТОВ БРСМ, ПП «Соснова». Детально щодо надходжень до бюджету ви зможете ознайомитись на сайті громади.
Про готовність господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення Студениківської ОТГ до роботи в осінньо-зимовий період 2020/2021 року доповів відповідальний за газове господарство громади Василь Петрович Манов. Він зазначив, що заклади готові до опалювального сезону, спільним недоліком є відсутність пожежних щитів, тому вони будуть придбані централізовано.
Про готовність закладів освіти до нового 2020 - 2021 навчального року доповіла Людмила Олексіївна Шевченко Л.О. – начальник відділу освіти, охорони здоров’я, молоді і спорту, культури, туризму та соціального захисту населення. Заклади освіти до 1 вересня готові, що засвідчив об’їзд, читайте у попередньому матеріалі.
Члени виконкому також підтримали питання впорядкування та присвоєння поштових адрес та виплату матеріальної допомоги на поховання.

Фото без опису
Потім перед депутатами виступила головний лікар Переяслав-Хмельницької ЦРЛ Лариса Василівна Кузьменчук. Зокрема вона зазначила, що останнім часом ситуація із коронавірусом значно ускладнилася, виросла кількість пацієнтів із середнім та важким перебігом хвороби. За кілька днів у опорній лікарні перебувало одночасно від 35 до 42 пацієнтів, почастішали випадки захворювань саме у нашому районі, тому лікар закликала дотримуватись маскового режиму та не нехтувати небезпекою. У групі ризику люди із серцево-судинними захворюваннями, цукровим діабетом та ожирінням. Лариса Василівна відповіла на численні запитання присутніх. Депутати затвердили звіт про виконання фінансового плану та діяльності комунального некомерційного підприємства «Переяслав-Хмельницька ЦРЛ» за 6 місяців 2020 року, збільшення орендної площі вбудованого приміщення денного стаціонару, надали згоду на передачу та взяття на баланс в комунальну власність територіальної громади міста Переяслава КП Переяславське ВУКГ свердловини мережі водопостачання КНП «Переяслав-Хмельницька ЦРЛ».
Також було внесено зміни до бюджету, які стосувалися перерозподілу коштів, раніше запланованих на дольову участь у будівництві стадіону у селі Переяславське. Цьогоріч він був внесений до обласної програми. У зв’язку із коронавірусною ситуацією кошти виділені не були. Тому у цьому році вони будуть використані на перекриття даху дитячого садочка та облаштування дитячого ігрового майданчика у селі Переяславське, але у першій половині наступного року стадіон буде збудований.
Затверджено проектно-кошторисну документацію об'єктів: Капітальний ремонт ділянки дорожнього покриття по вулиці Шевченка з заїздом на територію кладовища в с. Переяславське; Капітальний ремонт ділянки дорожнього покриття по вулиці Пісчана в с. Козлів (це під’їзд до бювету); Капітальний ремонт вимощення навколо будівлі опорної школи; Будівництво навісу для дитячого майданчика біля освітнього закладу у селі Соснова.

Фото без опису
Депутати також підтримали виплату одноразової матеріальної допомоги та розглянули 20 земельних питань.
Завешення сесії також було урочистим, Марія Олександрвна вручила нагороди Київської обласної адміністрації та ради депутату Олені Іванівні Болілій, начальнику земельного відділу Олені Василівні Гриневич, головному спеціалісту із питань регіонального розвитку Віті Петрівні Козелецькій, старості села Сомкова Долина Тетяні Василівні Шатун.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь