БЕЗПЕКА ГРОМАДИ

Дата: 20.08.2020 12:41
Кількість переглядів: 323

ЧЕКАЄМО НА СВОГО ШЕРИФА

Фото без опису
Дільничних офіцерів в Україні бракувало завжди, а внаслідок реформи правоохоронних органів, ситуація взагалі стала катастрофічною. Кожен із поліцейських обслуговує 10-15 сіл, відстань між якими до сотні кілометрів. Тому офіцери не тільки не встигають займатися профілактикою злочинності, але й реагувати на всі виклики та правопорушення. Особливо гостро це питання стоїть в ОТГ, бо всі функції держави тепер покладено на місцеві органи влади.
«Ми однією зі своїх прерогатив визнали захист життя і здоров’я жителів, тому використали усі можливості, аби потрапити до програми підготовки дільничних офіцерів громади. Забезпечили всі села відеонаглядом, постійно відслідковуємо ситуацію, тримаємо все на контролі. Також чудово усвідомлюємо, що без належного оснащення, сучасного комп’ютерного обладнання, технічного забезпечення і мобільності навіть найкращий спеціаліст нічого не вдіє, тому зробили усе належне, аби наш захисник був у всеозброєнні»,- зазначає голова Студениківської ОТГ Марія Олександрівна Лях.

Фото без опису
Справді впродовж тривалого часу громада працювала, щоб у поліцейського було все. Нині підготовлене затишне приміщення за всіма вимогами, у якому зроблено капітальний ремонт, нове опалення, замінено вікна та двері, воно навіть із заґратованим ґанком. У кімнату придбано меблі, диван, і все обладнання, включаючи ноутбук із підключеним інтернетом і нагрудною вебкамерою. А нещодавно з’явився і новий автомобіль із поважним написом: «Поліцейський офіцер громади». Новенький автомобіль щойно з салону і з нетерпінням чекає на свого господаря.

Фото без опису
Поліцейський громади – Руслан Іванович Хоменко завершує навчання за спеціалізованою державною програмою, за якою тренують американських шерифів. Очікується, що приступити до роботи він зможе в кінці вересня. А тим часом для його успішної роботи громада створила всі умови. Чекаємо на Вас, шерифе!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь