ІНФРАСТРУКТУРА

Дата: 28.08.2020 14:01
Кількість переглядів: 289

ВЖЕ ТРЕТІЙ МАЙДАНЧИК У СТУДЕНИКІВСЬКІЙ ОТГ ВІДКРИТО!

Фото без опису
Останні дні літа напередодні свята знань традиційно наповнені клопотами із підготовки малечі до школи та особливих подарунків до нового навчального року. У Студениківській ОТГ дорослі також подбали про надзвичайний подарунок. Сьогодні офіційно відкрили новий мультифункціональний майданчик.
« Це вже третій майданчик на території Студениківської громади, який ми відкриваємо спільно із Управлінням фізичної культури і спорту Київської обласної державної адміністрації. Переповнює почуття гордості за дітей громади, які матимуть три принципово різні майданчики для розвитку вправності, навиків командної гри та індивідуального розвитку. Нині перед нами стоїть завдання мати подібний майданчик у кожному селі громади, включаючи і ті села, які приєднуються. Ми б цього не мали, якби не завзяття людей, які втілюють проект, та єдність команди, яка працює на кожен населений пункт, на кожного жителя. Ми переконані, що жоден вірус не страшний дитині, яка займається спортом, тому ми робили і робитимемо все, щоб сільські діти мали всі можливості для розвитку!», - зазначила голова Студениківської ОТГ Марія Олександрівна Лях.
Від влади Київщини майданчик відкривав начальник обласного управління фізичної культури та спорту Сергій Тимофєєв: «Саме завдячуючи коштам платників податків у минулому році. ми змогли реалізувати ініціативу з будівництва 46 тренажерних майданчиків.

Фото без опису
У цьому році ми придбали обладнання вартістю 830 тисяч гривень кожне уже для мультифункціонального майданчика. Вкрай важливо, щоб громада, яка отримує таке обладнання доклала зусиль, аби його встановити. У області були випадки, коли окремі громади не змогли використати кошти субвенції. У цьому році ми придбали комплекти для 15 мультифункціональних майданчиків і Студениківська громада одна із перших на Київщині, яка повністю завершила роботи. Сьогодні ми з радістю відкриваємо майданчик. Бажаю аби діти отримували задоволення від занять спортом, колективних ігор, щоб кожна дитина мала можливості займатись і берегти майданчик, ставитись до нього, як до власного майна. Чим кращим буде ставлення, тим довше споруда служитиме дітям!».
Очільник спорту також вручив школярам м’ячі, всього їх буде 20: 7 – волейбольних, 7 футбольних і 6 баскетбольних, їх розподілять між усіма школами громади.
Подяку Студениківської ОТГ від імені усіх дітей громади Сергію Тимофєєву зачитала директор опорного освітнього закладу Наталія Кийко, а вручили майбутні власники майданчика. На відкритті також присутні старости сіл громади: Михайло Ємельяненко, Тетяна Шатун, Василь Очкур, Григорій Кобялко, начальник відділу освіти Людмила Шевченко, керівник Центру безпеки Василь Байло

Фото без опису
Облаштували майданчик за рахунок коштів місцевого бюджету.
Тепер спортивний об’єкт розміром 32х18 м обладнаний гумовим покриттям та призначений для занять не менш ніж чотирма ігровими видами спорту із нетерпінням очікує початку шкільних занять та здорових, активних і бережливих діток.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь