ОСВІТА

Дата: 01.09.2020 11:59
Кількість переглядів: 325

ШКОЛА – ЦЕ СВІТ ДИТИНСТВА

Фото без опису
Перше вересня – це завжди особливий день, скільки б літ тебе не відділяло від школи.
А в цьому році й поготів! Розпочався він у новій коронавірусній реальності, канікули тривали не три, а шість місяців. Дітвора скучила так, що і словами не передати. Батьки втомилися приміряти на себе ролі суворих вчителів і раді, що нарешті віддадуть своїх улюблених діточок у руки професіоналів. Тому нехай живе Перше вересня!

Фото без опису
У Студениківській громаді все готово до початку навчального року. Класи пофарбовані, майданчики чекають на дітвору і вчителі із нетерпінням виглядають вихованців. Через вірусну інфекцію урочистих лінійок не було, але першокласникам іменини таки влаштували та, як годиться, подарували подарунки.
До першого класу у Студениківському опорному закладі пішло 17 школяриків, своє перше офіційне побачення зі школою вони розпочали, випустивши у небо різнокольорові кульки. Але притягнуті до землі силою великої любові до школи, кульки спокійно всілися на високій березі і так там і оселилися. Короткі вітання від директора школи - Наталії Андріївни Кийко, голови Студениківської громади Марії Олександрівни Лях і можна впевнено рухатися до країни Знань.
«Сьогодні ви починаєте великий шлях. І в кінці цієї дороги ви станете іншими, справді дорослими, самодостатніми, освіченими і готовими відкривати дорослий світ. Бажаю вам, щоб на цій дорозі супроводжували вас мудрі наставники, добрі друзі, цікаві заняття і щоденне відкриття нового. А щоб усі найяскравіші моменти запам’яталися, громада дарує новенький професійний фотоапарат», - з такими словами до присутніх звернулася Марія Олександрівна.
Відвідала голова ОТГ також випускників 11 та 9-го класу, побажала натхненного року навчання і віри у власні сили.

Фото без опису
Довгождані зустрічі із друзями та вчителями очікував також учнів шкіл Соснова та Переяславське. Напутнє слово казали директори, благословив навчання священник. Усі заходи пройшли організовано, а школи готові навчати дітей в умовах нової реальності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь