ОСВІТА

Дата: 01.09.2020 11:59
Кількість переглядів: 299

ШКОЛА – ЦЕ СВІТ ДИТИНСТВА

Фото без опису
Перше вересня – це завжди особливий день, скільки б літ тебе не відділяло від школи.
А в цьому році й поготів! Розпочався він у новій коронавірусній реальності, канікули тривали не три, а шість місяців. Дітвора скучила так, що і словами не передати. Батьки втомилися приміряти на себе ролі суворих вчителів і раді, що нарешті віддадуть своїх улюблених діточок у руки професіоналів. Тому нехай живе Перше вересня!

Фото без опису
У Студениківській громаді все готово до початку навчального року. Класи пофарбовані, майданчики чекають на дітвору і вчителі із нетерпінням виглядають вихованців. Через вірусну інфекцію урочистих лінійок не було, але першокласникам іменини таки влаштували та, як годиться, подарували подарунки.
До першого класу у Студениківському опорному закладі пішло 17 школяриків, своє перше офіційне побачення зі школою вони розпочали, випустивши у небо різнокольорові кульки. Але притягнуті до землі силою великої любові до школи, кульки спокійно всілися на високій березі і так там і оселилися. Короткі вітання від директора школи - Наталії Андріївни Кийко, голови Студениківської громади Марії Олександрівни Лях і можна впевнено рухатися до країни Знань.
«Сьогодні ви починаєте великий шлях. І в кінці цієї дороги ви станете іншими, справді дорослими, самодостатніми, освіченими і готовими відкривати дорослий світ. Бажаю вам, щоб на цій дорозі супроводжували вас мудрі наставники, добрі друзі, цікаві заняття і щоденне відкриття нового. А щоб усі найяскравіші моменти запам’яталися, громада дарує новенький професійний фотоапарат», - з такими словами до присутніх звернулася Марія Олександрівна.
Відвідала голова ОТГ також випускників 11 та 9-го класу, побажала натхненного року навчання і віри у власні сили.

Фото без опису
Довгождані зустрічі із друзями та вчителями очікував також учнів шкіл Соснова та Переяславське. Напутнє слово казали директори, благословив навчання священник. Усі заходи пройшли організовано, а школи готові навчати дітей в умовах нової реальності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь