ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ ОТГ МАРІЇ ЛЯХ

Дата: 03.09.2020 12:06
Кількість переглядів: 420

ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ СТУДЕНИКІВСЬКОЇ ОТГ


Шановні жителі сіл Заострів, Леляки, Пристроми, Семенівка та Строкова!
Рішення про приєднання до Студениківської ОТГ після місцевих виборів 25 жовтня 2020 року Пристромської та Строківської сільради Переяслав-Хмельницького району та Семенівської - Баришівського району, скажемо прямо, далося непросто. Особливо Семенівській сільській раді. Якщо інші дві сільради проходили тільки бюрократичні перепони, то Семенівській довелося пройти і через непростий шлях, коли думки жителів щодо об’єднання, розділилися.
Ми переконані, що життя доведе, що більшість у Семенівці не помилилася щодо вибору. Особливу вдячність хочеться виразити депутатському корпусу, секретарю сільської ради, сільському голові, Миколі Миколайовичу Кочерзі, за розуміння ситуації і підтримку такого рішення. Незважаючи на значний тиск ззовні, протистояння всередині і навіть судову тяганину Семенівка таки ухвалила доленосне для себе рішення. Тепер слід об’єднатися, щоб село стало успішним у громаді, а керівництво в селі сильне і здатне зробити багато для людей.
Кажуть, що час – найвищий суддя, а досвід – найкращий порадник. Не сумніваємось, що з часом жителі сіл отримають реальне підтвердження правильності свого вибору. Для цього є всі можливості у Студениківській громаді.
Ми розуміємо, якою активною і дієвою є громада Пристромсьої сільської ради. Бачимо можливості для її зростання та використання коштів, які надходять від потужних платників податків, на користь кожного жителя, для покращення якості життя, інфраструктури і появи нових перспектив.
Ми раді будемо бачити у громаді Строківську сільську раду. Хочемо сказати, що для нашої громади немає маленьких чи неперспективних сіл і дворічний досвід нашого господарювання це довів.
У вересні, зазвичай, фінансисти розпочинають готувати потребу у коштах на наступний рік. 2021 буде роком нашого спільного бюджету.
Студениківська ОТГ розвивається відповідно до Стратегії, яку підтримали усі жителі громади. Ми розуміємо, які кроки зробити насамперед, які питання вирішити по кожному населеному пункту. Згодом до Стратегії будуть долучені питання із покращення інфраструктури та якості надання послуг (освітніх, медичних, культурних, соціального захисту) і сіл, які приєдналися, але, щоб не витрачати час, ми уже зараз проведемо консультації із керівництвом сіл, які приєднуються, і визначимо, куди рухатися у новому бюджетному році.
Закликаємо всіх, хто буде боротися за представницький мандат і бачить себе депутатом майбутньої ОТГ, сформувати свою програму таким чином, щоб до неї ввійшли усі запити людей. Все раціональне з кожної депутатської програми ввійде до кінцевого цілісного варіанту розвитку громади після обрання голови, незалежно від того, хто саме обійме цю посаду. І хочу сказати, ми його сформуємо ще до виборів після громадських консультацій із жителями сіл. А новообраний голова буде мати уже чітку програму дій. Студениківська громада у першому півріччі 2020 року за оцінкою міжнародних експертів – ТРЕТЯ в Україні серед 308 ОТГ з населенням до п’яти тисяч осіб, тому ми працюємо і будемо працювати на людей!
Щодо визначення із кандидатурою старост округів, слід, на мою думку, орієнтуватися на побажання людей, жителів кожного населеного пункту. Староста, як і голова громади, повинен служити людям.
Ми об’єднуємось для того, щоб спільно вирішувати проблеми кожного населеного пункту і їх вирішення буде відбуватися за участю депутатів, старост, членів виконкому та громадськості, прозоро і чесно відповідно до реальних потреб кожної громади.
Приєднання це не лише розширення меж Студениківської громади, це включення жителів сіл до процесу планування розвитку вже єдиної територіальної громади на засадах відкритості та рівності. За такими принципами ми живемо і працюємо.
Ми раді вітати у своїй родині усі села, що вирішили приєднатись, віримо, що Студениківська громада буде і надалі заможною і процвітаючою громадою щасливих людей, і ми готові для цього працювати.
Разом ми зможемо все!
Голова Студениківської ОТГ Марія Лях


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь