БЕЗПЕКА ГРОМАДИ

Дата: 04.09.2020 12:12
Кількість переглядів: 263

 

ПОЛКУ НАШОЇ БЕЗПЕКИ ДОДАЛОСЯ


Центр безпеки Студениківської громади поповнився новим надбанням. Охоронна фірма «Альфа- безпека» зміцнила мобільність своїх працівників автомобілем Hyundai Tucson. Як зазначив керівник підрозділу Юрій Михайлович Прохоренко: «Головним своїм завданням ми бачимо захист та надійну охорону об`єктів різноманітних напрямів діяльності. Це охорона житла та власності, охорона бюджетної сфери громади, комунальної власності, а також інших об’єктів різного рівня складності.


За домовленістю із головою Студениківської ОТГ Марією Олександрівною Лях, здійснюємо також впровадження запобіжних заходів для зниження загроз життю жителів громади, забезпеченню безпечних умов для населення. Автомобіль у сучасних умовах є необхідним засобом мобільності, реагування та вчасного прибуття на виклик. Наразі наші працівники під час об’їздів сіл громади стануть ще оперативнішими».
Марія Олександрівна зазначила, що робота охоронної фірми повинна відбуватися у тісній співпраці із поліцейським офіцером громади та керівництвом Центру безпеки, бо завдання для всіх служб спільні, незважаючи на певні особливості кожного підрозділу. Покращення мобільності Марія Олександрівна оцінила схвально: «Жителі громади повинні почувати себе в своїй громаді комфортно і безпечно. Саме для цього об’їзди сіл, патрулювання, камери відеоспостереження та усі заходи із підтримки поліцейського офіцера громади».
І хоча причини появи всіх трьох автомобілів перед Центром безпеки були суто побутового характеру, але виглядало це, ну дуУУУже гарно.

Світлина від Студениківська об'єднана територіальна громада.

 

 

 

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь