ОСВІТА

Дата: 10.09.2020 11:04
Кількість переглядів: 296

ДАХ СТУДЕНИКІВСЬКОЇ ШКОЛИ ЗРОБИЛИ ЗА ПІВТОРА МІСЯЦІ
15 липня ми вперше показали дах Студениківської опорної школи, тоді будівельники тільки знімали покрівлю і школа світила голими ребрами. Минуло менше двох місяців і красуню-школу просто не впізнати. Новенька покрівля їй дуже личить.

Фото без опису
«Щиро вдячні будівельникам за своєчасно і якісно виконану роботу. Зроблена вона справді у стислі строки. Та і з цього часу два тижні майстри чекали на будівельні матеріали і робили опоряджувальні роботи, тому першого вересня у нас було не тільки свято День знань, але і «квітка» у перекритті школи. Спасибі Київській обласній адміністрації та депутатському корпусу обласної ради, завдяки яким школа внесена до обласної програми із енергоефективності. Проект фінансувався Департаментом житлово-комунального господарства та енергоефективності за програмою «Енергоефективність Київщини». Вартість робіт перевищує 2,4 мільйони гривень. Наша частка у оплаті становить 15% або 380 тисяч гривень.

Фото без опису
Будівельники здійснили заміну перекриття, обстеження та встановлення нових крокв, монтування системи відливів і повну заміна даху над їдальнею та облаштування стелі із армстронгу, а також протипожежну обробку усіх дерев’яних конструкцій", - зазначає голова Студениківської ОТГ Марія Лях.

Фото без опису
До завершення року нас очікує ще одна значна подія – це ремонт даху у дошкільному закладі села Переяславське. Окрім цього у закладі передбачено також заміну вікон та дверей на енергоефективні, капітальні ремонти ганків із урахуванням вимог до інклюзивності освітніх закладів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь