ІНФРАСТРУКТУРА

Дата: 21.09.2020 16:01
Кількість переглядів: 316

СТУДЕНИКІВСЬКА ОТГ ПРИЗУПИНИЛА РЕМОНТ ДОРОГИ

Фото без опису

Цими вихідними роботи із асфальтування вулиці Пономаренка повинні були закінчитися. Підрядна організація - приватне підприємство «Будсервіс» (керівник Андрій Миколайович Краснощок), переможець тендеру, планувала за суботу – неділю постелити асфальт. Але голова громади, Марія Олександрівна Лях, у п’ятницю, під час чергової перевірки ходу робіт, засумнівалася у їх якості і призупинила їх до проведення наради із фахівцями автодорожниками.

Саме тому сьогодні на десяту годину дня на розі вулиці Пономаренка зібралося поважне товариство.

Студениківську громаду представляли депутати С.Г.Адаменко, В.П. Луценко, заступник голови ОТГ М.М. Гудзь, спеціаліст із регіонального розвитку В.П. Козелецька, автор проекту дороги А.В. Нестеренко, і звичайно, самі підрядники. Також Марія Олександрівна запросила представника технагляду Департаменту регіонального розвитку Київської обласної державної адміністрації Юрія Андрійовича Кузьменка.

Фото без опису

Присутні пройшли вздовж вулиці і відзначили, що роботи справді виконані неякісно: не проведено попереднє планування дороги, не знято старий асфальт, шар піщано-щебеневої суміші значно тонший, ніж того вимагає проєкт. Після гарячих дискусій представникам громади таки вдалося відстояти свій погляд на стан речей.

Анатолій Васильович, автор проєкту, зазначив: «За час моєї багаторічної роботи, пересвідчився, що неякісно виконані підготовчі роботи приведуть до руйнування дорожнього полотна уже у перший рік його експлуатації, тому вважаю, що виконані роботи недобросовісно і не готовий ставити свій підпис під актом виконаних робіт»

«Нам не важливо, за чиї кошти виконуються роботи, як замовник ми будемо контролювати кожен крок підрядної організації. Готові навіть відео із камер спостереження долучити, якщо буде потреба. Тому кожен етап роботи буде прийматися проектантом окремо і тільки після детальної перевірки», - такий підсумок зустрічі зробила Марія Олександрівна.

Фото без опису

Із усіма аргументами представників громади експерт Департаменту погодився і підкреслив, що більше відхилень від проекту не буде, а до наступного етапу робіт підрядник приступатиме тільки після погодження із проектантом. Громада і далі контролюватиме хід робіт.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь