СЕСІЯ

Дата: 24.09.2020 11:22
Кількість переглядів: 222

ДЕПУТАТИ ЗАТВЕРДИЛИ СУБВЕНЦІЮ НА ПРОВЕДЕННЯ ВИБОРІВ

Фото без опису

Сесія внесла зміни до рішення Студениківської сільської ради VІІ скликання «Про сільський бюджет Студениківської сільської ради на 2020 рік та додатків до нього», про що доповіла Тетяна Іванівна Крюкова - начальник відділу фінансів, бухгалтерського обліку та звітності. Депутати затвердили субвенцію із Державного бюджету у сумі 586 тисяч гривень на проведення місцевих виборів.

За рахунок перерозподілу коштів, які передбачалися на ремонт ДНЗ «Малятко», буде профінансовано будівництво бювету у селі Студеники по вулиці Урожайній,16, б. Також передбачено кошти на фінансування програми «Цукровий Діабет» та 200 тисяч гривень на фінансування робіт із ремонту приймального відділення лікарні.

Фото без опису

Депутати також внесли зміни до штатного розпису сільської пожежної охорони, закладів культури, закладів освіти, інклюзивно-ресурсного центру Студениківської сільської ради у зв’язку із підвищенням мінімальної заробітної плати. Сума збільшення видатків становить від 1 до трьох тисяч гривень.

Було внесено зміни до складу тендерного комітету Студениківської сільської ради, та передано майно комунальної власності у господарське відання КП «Господар».

Депутати також затвердили перелік платних медичних послуг та тарифів, які надаються КНП «Переяслав-Хмельницька ЦРЛ». Перелік послуг буде оприлюднено на сайті в повному обсязі у розділі «Доступ до публічної інформації».

Було затверджено проектно-кошторисну документацію по об’єкту «Капітальний ремонт благоустрою з встановлення огорожі Переяславського НВО «ЗЗСОІ-ІІ ступенів-ЗДО» за адресою: вул. Привокзальна,24 в с. Переяславське , про що доповіла Віта Петрівна Козелецька – головний спеціаліст з регіонального розвитку.

Депутати підтримали виплату матеріальної допомоги на лікування 10 жителям громади.

Розглянуто також 44 земельних питання, серед них надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування комунальному підприємству «Амбулаторія загальної практики-сімейної медицини» Студениківської сільської ради для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров'я та соціальної допомоги в с Козлів, с Соснівка, с. Студеники, с. Соснова Переяслав-Хмельницького району Київської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь