ІНФРАСТРУКТУРА

Дата: 29.09.2020 15:07
Кількість переглядів: 246

РЕМОНТ ПОНОМАРЕНКА ЗАВЕРШЕНО…МАЙЖЕ

До повної готовності дороги будівельникам забракло ще тридцяти тон асфальту і залишилося доробити відрізок дороги близько п’ятдесяти метрів.

Ще жодна із вулиць громади не ремонтувалася із такими потугами. Чого тільки не натерпілася вона впродовж ремонту. Під пильним оком депутата від округу Володимира Луценка будівельникам таки вдалося майже завершити роботи. Решту 50 метрів, за словами виконроба, за домовленістю має виконати ТОВ «Агрошляхбуд».

Навіть попри всі митарства вулиця виглядає чудово. Коли ми приїхали, вона була ще гарячою і щоб не пошкодити щойно постелене дорожнє полотно будівельники своїм автомобілем перекрили проїзд. І хоча деякі спритники намагалися проїхати, тут працівники були непохитними.

Фото без опису

Марію Олександрівну Лях зустріли майже як давню знайому, зауваживши при цьому, що таких настирних давно не бачили. Однак цього разу причин для суперечок не було. Кожен етап роботи був оцінений і схвалений проектантом дороги. Залишилося дочекатися, поки застигне асфальт.

Фото без опису

«На цьому роботи на вулиці не завершені. Ми задоволені, що змогли потрапити до обласної програми і вулиця громаді обійшлася недорого, але ми уміємо рахувати і державні кошти. Хоча після суперечок, нарікань на підрядника не було, окрім цих недороблених п’ятдесяти метрів. Після завершення робіт встановимо на дорозі пристрої уповільнення руху, щоб наші водії не влаштували тут трасу для гонок», - підсумувала Марія Олександрівна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь