ВИКОНКОМ

Дата: 30.09.2020 11:46
Кількість переглядів: 262

ВИКОНКОМ ПРО БЛАГОУСТРІЙ

Питання проведення осіннього місячника благоустрою населених пунктів першим стояло у порядку денному виконкому.

Фото без опису

«Традиційно щоосені ми проводимо окремий ряд заходів із благоустрою, він проходитиме і цьогоріч. Насамперед хотіла б звернути увагу на ліквідацію стихійних сміттєзвалищ. Хоча трактор КП «Господар» регулярно вивозить сміття і нарікань від жителів у цьому плані не було, однак стихійні сміттєзвалища нам приходиться прибирати постійно. Особливо нас турбують узбіччя доріг. Тому іншого виходу, аніж розробити та ухвалити на сесії Положення із благоустрою і систему штрафів, наразі я не бачу. Серед заходів, які проводитиме громада у рамках місячника благоустрою будуть: прибирання парків та скверів, дитячих спортивних майданчиків, впорядкування вулиць та тротуарів, зупинок громадського транспорту. Особливо велику увагу приділити слід прибиранню територій братських могил, могил учасників АТО. Буде також проведено висадку дерев та кущів», - зазначила голова Студениківської ОТГ Марія Олександрівна Лях. У повному обсязі заходи читайте на сайті громади.

Фото без опису

Про відзначення Дня Захисника України та Дня українського Козацтва Валентина Григорівна Усик В. Г. – провідний спеціаліст відділу освіти, охорони здоров’я, молоді і спорту, культури, туризму та соціального захисту населення. До свята відбудуться концерти, виставки, відеовітання від освітніх закладів.

Члени виконкому затвердили висновок опікунської ради про призначення опікуна жителю села Сомкова Долина, про що доповіла Альона Ігорівна Кононенко, провідний спеціаліст відділу освіти, охорони здоров’я, молоді і спорту, культури, туризму та соціального захисту населення.

Також створено тимчасову комісію з обстеження технічного стану та визначення подальшої експлуатації житлового будинку та внесено зміни до свідоцтва про право власності та присвоєно поштову адресу житловому будинку.

Насамкінець виконком встановив, за погодженням з власником, режим роботи магазину-кафе, розташованого в с. Студеники.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь