НАГОРОДЖЕННЯ

Дата: 05.10.2020 11:58
Кількість переглядів: 279

ПОДЯКА ДЕПУТАТАМ

Київська обласна рада нагородила своєю відзнакою депутатів Студениківської ОТГ Анатолія Івановича Аврамича, Ніну Григорівну Стрижак та Сергія Григоровича Адаменка. «За активну громадянську позицію, підтримку децентралізації в Україні, значний особистий внесок у розбудову Студениківської громади», - вказано у Подяці.

Фото без опису

Анатолій Іванович обраний жителями по виборчому округу №1. За цей час проявив себе не тільки активним депутатом, але і умілим організатором. Саме завдяки його зусиллям була організована громадськість для покращення відпочинкової інфраструктури громади. Зокрема він ініціював встановлення на вигоні у Старих Студениках дитячого ігрового майданчика. Придбали майданчик за кошти громади, а встановили самі жителі методом «народної толоки». До роботи було залучено молоде покоління, батьків дітей, які гратимуться на майданчику. Окрім того щорічно майданчик вдосконалювався, підфарбовувався, до нього додавалися якісь нові елементи, створені самими жителями.

Фото без опису

Сергій Григорович Адаменко балотувався по виборчому округу від села Переяславське. За час каденції неодноразово вносив пропозиції щодо покращення діяльності громади, зокрема опікувався комунальними проблемами жителів багатоповерхівок села Переяславське. Окреме питання постійних виступів депутата ще безпечне поводження із твердими побутовими відходами. Завдяки його ініціативності зокрема, облаштовано причет для оргінізованого вивезення сміття від дитячого садочка у селі Переяславське.

Фото без опису

Ніна Григорівна Стрижак - секретар сільської ради. Терпляче вислуховувати жителів, скурпульозно і точно оформляти документи- це її турбота. А ще - злагоджена робота депутатів під час сесійних засідань. Швидкий і обгрунтований розгляд питань сесії, - все це вона уміло організовувала і направляла.

«Громада вдячна Анатолію Івановичу, Ніні Григорівні та Сергію Григоровичу за справжній приклад взаємодії багатьох людей на суспільні потреби. Вважаємо Подяку обласної ради заслуженою і щиро бажаємо депутатам такої ж підтримки від жителів завжди. Це справжній приклад того, скільки зусилля однієї людини можуть зробити для суспільного блага», - сказала Марія Олександрівна Лях, голова Студениківської ОТГ, вручаючи обласні нагороди.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь