ІНФРАСТРУКТУРА

Дата: 09.10.2020 12:15
Кількість переглядів: 300

ДЛЯ МАМ ТА ДІТОЧОК

Відсутність місць для прогулянок із дитячим візочком та відпочинку мам із маленькими дітьми – це проблема для села Переяславське.

«Єдине місце, де можна зробити зону відпочинку, це територія навпроти сільської ради. На жаль, село розбудовувалось так, що жодного іншого місця через щільну забудову, не залишилося. Будівництво та розташування будь-яких споруд ведеться відповідно до Генерального плану села, він затверджений у 2015 році і за ним у цьому місці передбачено облаштування скверу. На сесії сільської ради депутати ухвалили рішення про придбання дитячого ігрового майданчика, бо справді у селі вийти із дітьми нікуди.

Наразі документи на земельну ділянку під сквер уже оформлені, але потрібно провести вирівнювання території, тому будемо працювати далі», - зазначає Михайло Романович Ємельяненко.

Коли ми прийшли до місця майбутнього скверу, тут уже кипіла робота, працювала техніка «Ниви Переяславщини».

«Група компаній «Нива Переяславщини» долучилася до робіт із впорядкування території для відпочинкової зони на прохання співробітниці компанії Світлани Левчук. Окрім того багато працівників компанії – жителі села Переяславське і ми розуміємо наскільки важливою для молодих родин є можливість відпочити, погуляти з дітьми. Тому ми надамо допомогу у вирівнюванні території. Також виявилося, що на місці майбутнього скверу знаходяться залишки будівлі, тому буде залучено техніку для розкопування та вивезення фундаменту будівлі. Вивезене буде використано для підсипання вулиць на прохання старости села. Також буде завезено землю, а архітектор компанії Анатолій Сторчак продумає ландшафтний дизайн майбутньої зони відпочинку», - зазначив директор «Ниви Переяславщини» Віталій Шакель.

«Проведено тендер на закупівлю майданчика, є переможець – це будівельний гіпермаркет «Нова лінія» передоплата проведена, очікуємо поставку, сподіваємось, що осіння погода буде до нас поблажливою і дозволить завершити роботи до дощів», - підсумувала голова Студениківської ОТГ Марія Лях». До цього ще можна було б додати очікування жителів – дідусів і бабусь, але про це потім. А батьки та малеча, думаємо, доєднаються до встановлення. Про хід подальших робіт інформуватимемо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь