ІНФРАСТРУКТУРА

Дата: 07.11.2020 16:22
Кількість переглядів: 263

ТЕРМОМОДЕРНІЗАЦІЯ ТА КАПРЕМОНТ ДИТСАДКА

Стратегія розвитку Студениківської ОТГ, в основу якої покладено вимогу покращення якості життя жителів, на порядок денний вивела черговий заклад бюджетної сфери – дитсадок села Переяславське. Як і передбачалося, заклад очікує масштабний капремонт та модернізація. Наразі будівельники приступили до першого етапу робіт.

Ремонтні роботи буде виконувати ТОВ "Астон Люкс". Вартість робіт 1,55 млн. гривень.

Відповідно до договору ремонт має бути здійснений впродовж двох місяців і закінчитися до нового 2021 року. За цей час будівельники виконають підготовчі та демонтажні роботи, замінять вікна та двері, облаштують водостічну систему, відремонтують дах та утеплять горище.

«Проводимо поетапну термомодернізацію освітніх закладів громади, з тим, щоб зробити перебування дітей та педпрацівників більш комфортним та затишним. Перекриття даху у садочку – це життєва необхідність, бо збудований заклад сорок років тому, наразі тут виховується 45 діток, тому робимо все, щоб їх дитинство було щасливим. Поки що у повному обсязі ці роботи завершені тільки у опорній школі с Студеники. Роботи у Переяславському виконує той же підрядник, що проводив перекриття даху школи у Студениках, тому ми спокійні і за якість робіт, і за строки виконання. Паралельно завершуємо благоустрій території нової школи у селі Переяславське. Облаштовуємо асфальтові доріжки, щоб сполучення між корпусом школи та майданчиками було зручним. Кожен процес на місці контролюватимемо», - зазначила голова Студениківської ОТГ Марія Олександрівна Лях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь