СЕСІЯ

Дата: 12.11.2020 16:31
Кількість переглядів: 290

ПЕРША СЕСІЯ НОВОГО СКЛИКАННЯ. ГОЛОВА

Фото без опису

« Усвідомлюючи свою високу відповідальність, урочисто присягаю, що буду вірно служити громаді та народові України… Ті надії, які кожен житель громади покладає на мене, довіру виборців обіцяю виправдати. У нас попереду п’ять років невтомної праці. Позаду залишилися вибори, а разом із ними усі непорозуміння, політичні амбіції. Нині вважаю, що головне наше завдання спільно і злагоджено працювати для людей, наша головна амбіція – це краще життя кожного мешканця громади. Свою нову історію ми починаємо із чистого аркуша і головне тут праця, розвиток і командна робота. Від нашої активності, єдності, ентузіазму, відповідальності залежить розвиток усіх сіл громади. Спасибі за довіру. Наша громада має бути найкращою в Україні!», - зазначила Марія Олександрівна Лях, отримуючи посвідчення голови Студениківської ОТГ.

Фото без опису

«Щиро вітаю депутатів із обранням. Три роки тому робота починалася непросто, але чим більше змін відбувалося у громаді, тим злагодженішою ставала робота депутатського корпусу. Нині у громаді усі самовисуванці, у нас немає тиску партій, тому усі повинні працювати на громаду, як компанії, так і депутати. Як працювати на громаду, - усі ми знаємо: у нас нормальна голова, депутатам довіряють люди, а підприємства повинні поповнювати громаду коштами, щоб люди відчували, що все заради них. Їм дійсно зараз живеться нелегко, і мова не тільки про коронавірус, але і про економічну ситуацію в державі, і чим більше буде зроблено на місцях, тим легше буде жити у конкретній громаді, А із громад складається держава. Тому чим більше успішних громад, тим краще житиме Україна в цілому. Люди повинні мати можливості для кращого життя, а їх забезпечать тільки нові робочі місця, достойна зарплатня, тому про це має дбати громада», - зазначив засновник Групи компаній «Нива Переяславщини» Олександр Мостіпан, вітаючи із обранням депутатів та голову громади.

Фото без опису

Директор із виробництва ТОВ «СТЕЙКАГРО» Іван Васильович Забара також приєднався до привітань. «Село Пристроми увійшло до громади, такою ж була і наша позиція. Ми будемо наповнювати бюджет громади, так само, як «Укрпромпостач». Наша позиція незмінна – ми працювали із сільськими радами, готові тепер працювати із громадою. Якщо ми працюємо у селі, то повинні жити його проблемами. Досі ми працювали за угодами партнерствами, особливо допомагали пожежникам, правоохоронцям, але розуміємо, що зараз робота зміниться, ми готові і надалі допомагати громаді. У нас офіційна заробітна плата і стабільні відрахування, що йтимуть у громаду. Знаю Марію Олександрівну дуже давно, як принципову і відповідальну людину, село Пристроми Вас підтримало, і ми Вам бажаємо успіхів, - зазначив Іван Васильович.

Депутати ухвалили в цілому Регламент, структуру виконавчих органів, Положення про фінансовий відділ та підтримали створення фінансового відділу Студениківської сільської ради.

Також було затверджено двох заступників голови: заступника сільського голови з питань регіонального розвитку Студениківської громади Кобялка Григорія Григоровича та заступника голови з питань координації роботи старостинських округів Гудзя Миколу Михайловича та визначено розмір преміювання голові та заступникам сільського голови.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь