ВІТАННЯ

Дата: 13.11.2020 10:36
Кількість переглядів: 314

Шановні земляки, дорогі аграрії!

Від імені депутатського корпусу, членів виконкому, виконавчого апарату щиро вітаю працівників сільськогосподарської галузі із професійним святом! Низько вклоняємось аграріям за їх нелегкий самовідданий труд. Достаток нашого столу, улюблені смаколики, духмяний коровай на столі – то ваша заслуга, високоповажні аграрії. Великі аграрні підприємства із тисячними колективами і стабільними відрахуваннями до бюджету громади і маленькі сімейні фермерські господарства – основа держави, її опора. Ви – створюєте можливості для розвитку громади і родини, ви - хлібодари.

Громада дякує вам за працю і щиро бажає, щоб щедрою і багатою завжди була ваша нива, щоб вчасними були дощики і не надто пекучим сонце, щоб ваша нелегка праця приносила задоволення і благополуччя у ваші домівки.

Низько вклоняємось нашим ветеранам, тим, хто віддав життя роботі в полі чи на фермі, за кермом трактора чи машини. Бажаємо вам прожити багато щедрих літ у любові, злагоді, добрі і затишку.

Всім міцного здоров’я, щастя, здобутків та невичерпного натхнення! Хай втілюються в життя плани, задуми та сподівання на радість вашим родинам, для процвітання рідної громади! Нехай завжди у наших домівках буде радість і достаток, у громаді – благополуччя, а у державі – мир!

З повагою голова Студениківської ОТГ Марія ЛяхФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь