БЛАГОУСТРІЙ

Дата: 27.11.2020 08:35
Кількість переглядів: 281

ГУРТОМ РОБОТА ШВИДКО РОБИТЬСЯ

Фото без опису

Центральну вулицю села Семенівка зараз геть не впізнати. А все тому, що за покликом старости села Валентини Михайлівни Жеребко громада села зібралася на прибирання території. Коли ще тільки оцінювали характер та розмах робіт, то зрозуміли, що самі не впораються.

« Найбільше нас турбували дерева, більшість із них аварійні, старі і дуже великі, власними силами ми з ними зробити нічого не змогли б, базового господарства на території села немає, тому звернулися до Марії Олександрівни і вона надала нам у допомогу працівників комунального господарства "Господар". На оголошення про толоку відгукнулася частина депутатів – минулого скликання і діючих, працівники культури, соціальної, бюджетної сфери, всього близько двадцяти осіб, працювали до самого вечора. Щиро вдячні керівнику КП «Господар» за допомогу», - так про злагоджену роботу розповідає староста села.

Фото без опису

На прибиранні працювали трактор, подрібнювач для щепи, а уже готову суху щепу завезли літній жительці села, яка за готові дрова була дуже вдячна. Усе сухе гілля вивезли, вирубали також поросль, тому тепер центр села виглядає охайно. Щиро дякуємо усім, хто долучився до толоки, приємно, коли спільними зусиллями зроблена гарна справа для села. А роботи із прибирання Семенівки буде продовжена.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь