ІНФРАСТРУКТУРА

Дата: 30.11.2020 08:44
Кількість переглядів: 296

НАДІЙНИЙ ДАХ – ЦЕ ДУЖЕ ВАЖЛИВО

Фото без опису

Хоча ми і наражаємось на незадоволення деяких читачів соціальних мереж щодо великої кількості позитивних новин, але знову вимушені повідомити гарну новину.

Дах закладу культури у Пристромах – відремонтовано. Ця робота зайняла немало-небагато аж шість годин. Правда, до цього ще слід додати купу організаційних моментів, які здійснив староста села Юрій Анатолійович Саєнок. Будівельні матеріали придбати посприяв засновник ВКФ УКРПРОМПОСТАЧ -95 ЛТД Сергій Іванович Барабаш. Бригаду спеціалістів знайти старості також не склало особливих труднощів. Із кавою допомогла Любов Петрівна Макаренко – керівник фольклорно – етнографічного ансамблю «Червона калина». Будівельники працювали до самої темряви, але робота була виконана. Як показав осінній дощик, - дах надійний. Будівельники визначили, що проблем зі стіною, не було б, якби замінили шифер раніше. Але наразі вже все добре, правда консультація експерта будівлі все-таки потрібна, але це вже наступний етап роботи, цей успішно пройдено!

Фото без опису

«Переконана, що там, де староста на своєму місці і є співпраця із місцевим господарством, жодних не вирішуваних проблем немає. Я дякую фірмі УКРПРОМПОСТАЧ за розуміння і підтримку, а всім працівникам за злагоджену командну роботу», - зазначила голова Студениківської ОТГ Марія Олександрівна Лях

А ми щасливі, що маємо у доробку громади ще одну гарну новину!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь